Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismertete meg a szeretőjét? Direkt kerestetek vagy csak úgy jött a helyzet?
Akár nőként,akár ferfiként.
Tudom itt mindenki szent és sosem vetemedne ilyesmire, ez a kérdés nem is nekik szól, szóval ha lehet olyan válaszoljon akinek volt is már ilyen helyzetben.
Egy év végi rendezvényen jöttünk össze. Mindketten foglaltak voltunk, nekem kissé bonyolult volt akkoriban az életem. Nem akartam elmenni arra a rendezvényre mint ahogy az előző években sem mentem el. Tulajdonképen a férjem beszélt rá hogy mozduljak már ki még ha ő nem is tud eljönni.
Volt foglalva szállás is ezért nyugodtan fogyaszthattam valamennyi alkoholt majd éjfél után mikor már a többség készülődött elmentem lefeküdni. A házigazdánk akit több éve ismerek rám üzent hogy szeretne velem meginni még egy pohár pezsgőt.... (gondolom addigra távozott a neje is).
Két és fél évig tartott a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!