Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanátok egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok egy lánynak, hogy megcsalta veled a jegyese? (Amikor történt nem tudtam róla hogy mi a helyzet)

Figyelt kérdés

Szóval van egy pár, akikkel 2 éve egy társaságba kerültem, a pasi már akkor közeledett felém a barátnője jelenlétében is, de akkor egyáltalán nem érdekelt. Nyilván a barátnőjén emiatt láttam hogy gyűlöl és féltékeny, egyszer be is szólt, azóta duplán nem szimpi nekem sem.

Egy éve újra egy társaságba kerültünk, de akkor már csak a pasival, azonnal odajött hozzám és több órán keresztül nyomult. Kérdeztem hogy szegeny barátnője mit szólna ehhez akivel ugye már el is voltak jegyezve, azt mondta már rég nincsenek együtt. Közben rajottem hogy én is vonzodom hozza, ezért a csókig eljutottunk, de végül nem hagytam neki többet, mert soha nem akarok belemenni egyéjszakás kalandba. Miutan elváltunk ő még keresett és újra talakozni akart velem, de én nem válaszoltam neki, mert rajottem hogy jobban tetszik mint gondoltam és nem akartam belemenni a dologba, sőt még azt is szégyelltem hogy a csókot engedtem neki és majdnem igent mondtam mikor haza akart vinni, mert ez nagyon nem stílusom…

Mivel nem tudtam elfelejteni, utána néztem közösségi oldalon és kiderült hogy hazudott és végig együtt volt a csajával, szóval megcsalta velem, sőt le is feküdt volna velem ha nem állítom le és miután elvaltunk még többször akart volna újra találkozni…

Mivel sajnos továbbra is nagyon tetszik is rosszul esik látnom hogy együtt vannak, sőt féltékeny is vagyok plusz a csajnak sem ártana tudni hogy milyen könnyedén megcsalta…

Erősen gondolkodom hogy elmondom a lánynak, már nem miatta aggódom, inkább a bosszu vezérel… megtennétek?

2022. ápr. 5. 17:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
Nem álnév közéjük
2022. ápr. 5. 17:14
 2/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem. A barátnője ott volt, amikor rád nyomult, tehát tudja, hogy milyen, mégsem hagyja ott.

Ez a srác nem ér ennyit, ha együtt lennétek, veled is ugyanezt csinálná. Én a helyedben gyorsan elfelejteném inkább.

2022. ápr. 5. 17:16
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Én is voltam már ilyen helyzetben, én elmondtam, a lány pedig utána alig győzte megköszönni, hogy szóltam neki, szóval ez olyan jó érzéssel töltött el, hogy megfogadtam, hogy ha ilyen van mindig elmondom. Szerintem a biztonság kedvéért te is szólj, aztán a többit majd úgyis lejátsszák egymás között.
2022. ápr. 5. 17:25
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
A csaj vagy nem hinne neked, vagy nem érdekli.
2022. ápr. 5. 18:26
 5/23 anonim ***** válasza:
41%

Én amúgy csak azért mondanám el, mert bunkó volt korábban a csaj.

Tudom, könnyű a másik felet is hibáztatni, de az ő pasija flörtöl másokkal, arról nem a harmadik fél tehet.

2022. ápr. 5. 18:29
 6/23 anonim ***** válasza:
30%
Te elhiszed, amit a közösségi oldalon látsz?
2022. ápr. 5. 18:57
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
Mond el ,főleg ha jegyese ,hozzá ne menjen ehez a fereghez.
2022. ápr. 5. 19:36
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen mond el!!!
2022. ápr. 5. 20:18
 9/23 anonim ***** válasza:
68%
Mondd el neki, bar a pasi valoszinuleg ugy fogja beallitani, hogy te voltal a ribi aki eroszakosan ramaszott, de legalabb megtudja mekkora gorennyel jar.
2022. ápr. 5. 20:47
 10/23 A kérdező kommentje:

Úgy nem tudja beállítani, mivel mar 2 éve is ő nyitott felém. Valóban beszólt egyszer a csaj, amikor nem tudtam hirtelen reagálni, kicsit elégtétel is lenne.

Amúgy sajnos még mindig tetszik, egyre jobban, úgyhogy féltékeny vagyok ha látom hogy együtt vannak. Plane hogy büntetlenül maradt az, hogy megcsalta velem…

Névtelenül gondoltam egyébént, nem akarom hogy tudja hogy engem ő még érdekel…

2022. ápr. 5. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!