Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férj-feleség-szerető felállásra, mikor a férj lép félre, 2 fő, tipikus szituációt látok, és csaknem minden megcsalás erre a 2 mintára felhúzható. Lenn kifejtem mi ez a 2 tipikus helyzet. Szerintetek is így van?
1. szcenárió
Amikor a feleség van a helyzet magaslatán, és a szerető a lúzer.
Mert a feleséget felvállalják, tisztelik (már amennyire, hisz akit megcsalnak, nem tisztelnek), övé a pénz, a hírnév, a megbecsülés, ő a férj legnagyobb kincsei, azaz a gyerekei anyja. Hozzá mennek haza, őt nem hagyják el soha. A szerető meg buta, a morzsákért él, nem kap megbecsülést. Naiv, azt hiszi elhagyják érte a feleséget, pedig soha.
2. szcenárió
Amikor a szerető van a helyzet magaslatán, és a feleség a lúzer.
Ez meg az a szitu, mikor a szerető egy okos, független nő, aki nem vár elköteleződést a hűtlen férjtől, nem akarja őt lenyúlni, csak szórakozik vele, használja szexre, meg ajándékvásárlásra. A feleség meg otthon epedezik, és hiába tud róla, hogy megcsalja a férje, nem mer lelépni, fél az egyedülléttől, bizonytalan, folyton sír, hisztizik, féltékeny, de nem válik, és a férj ugyanúgy félrelép. A szerető addig falja az életet, lehet több vasat is tart a tűzben, és lenézi a feleséget, akinek semmi önbecsülése.
en ezt inkabb ugy fogalmaznam
meg, hogy ketfele szereto van, aki tenyleg csak szexre hasznalja a ferfit es esze agaban sincs komolyra osszejonni egy ilyen aljdek megcsalo fereggel, meg van az, akit te is irtal: hogy odaig van erte es remenykedik, hogy elhagyja a feleseget.
DE a feleseg itt sosincs nyero pozicioban. akit megcsalnak, az mindig meg van alazva. nem tudom, milyen ‘penzrol meg hirnevrol’ beszelsz, mem meszaros lolok a magyar ferfiak.
viszont a luzer szot nem hasznalnam, mert attol nem o lesz a luzer, hogy a ferje egy gerinctelen fereg.
Semelyik sem nyerő opció.
Meg ne haragudj... Hozzám jön haza?Mert vagyok a gyerekei anyja?Nemár...
Egyszer csalt meg a férjem, következő hónapban már különeltem a kislanyunkkal.
Nincs második esély, sem hírnév sem semmi amit Te az első opcióval leirtal.
Ha én lennék a legnagyobb kincse meg a családja, félre sem lép, hanem leul és elmondja mi a gond.
A második verzió, ha annyira okos az a szerető, nem vállalja a masodhegedűs szerepet és keres olyat, akinél teljeserteku nő lehet.
Egy kapcsolat romlásához 2 ember kell. A szerető csak tünete a rossz házasságoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!