Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet akkor, ha beleőrűltem abba, hogy megcsalt a barátnőm?
Agyrém amiben vagyok, élethelyzet...vagy ez a szenvedés vele, vagy a vonat elé ugrás.
Nincs kiút, van az, amikor nincs kiút, aki tudja, hogy nincs kiút az érteni fogja, hogy nekem is miért nincs kiút.
Beleőrülök, jobb volt, jobb képűbb, magasabb, izmosabb, dúsabb hajúbb, dús borostás pasi volt, brutálisan jó flörttel.
Én ennyit érek igazából, miért...mire fel kaphatnék én hűséges nőt, hova, minek, nekem ez jár....nem?
Köszönöm a kérdést---->miért nem dobom ki, miért nem hagyom ott, miért nem tisztelem magam annyira, hogy szakítok vele és össze szedem magam, miért vettem fel a harcot azzal, hogy megemésszem, mint inkább lelépni?
Azért mert én sem vagyok szent sajnos, nem bántam szépen vele...tudom, igazából nem is csodálom, hogy megcsalt, amúgy totál megértem, amilyen voltam vele ez még az én teljesen beszűkült tudatallapotom is felfogja. Nem fogadtam el külsőre, bsztattam a súlya miatt, a kinézete miatt stb.
Szóval ez nem egy olyan megcsalás ahol a kedves, normális, függőségektől mentes, jóképű, jószívű, lojális fair pasit megcsalja a rhadt álnok rbanc.
Itt jócskán volt a számlámon, de úgy érzem, hogy a megcsalás kicsit túlment, de oké, legyen, megcsalt, de sajnos nem csak a megcsalás derült ki itt, hanem az, hogy neki egy teljesen más pasi az ideálja mint amilyen én vagyok, kiderult az is, hogy külsőre én teljesen elhanyagoltam magam, kiderült rengeteg, de tegye rengeteg minden, amit 5 éven a szőnyeg alá söpürtünk és gyűlt, gyűlt, gyűlt és gyűlt, aztán robbant.
Gondoltam, hogy hiába állok érzelmileg teljesen mellette, ha szavakkal eléggé durván bantalmaztam, valahol tudtam mélyen, hogy meg lesz ennek a böjtje, de én egy totál egyszerű szakításra gondoltam, hogy egyszer megunja és kidob, szakít velem.
De nem ez lett, hanem ugye megcsalt.
Ezzel engem teljesen szétzúzott ugye, úgy érzem mintha kb kasztrált volna.
Megérdemeltem volna a szakítást, hogy szakít és ennyi, de ehelyett a másik alattomos utat választotta.
És ezért nem megy olyan könnyen ez a szakítás, hogy szakítsak vele, mert a katalizátora én voltam, konkrétan most zabálom azt amit 5 éven át főztem.
Érdekes tény, hogy pont ugyanazok megyek keresztül amin ő ment keresztül velem, ő is ezeket érezte, hogy ő nem jó nekem, hogy folyton bsztatom a külseje miatt, hogy mégis, hogy tudok lefeküdni vele, hogy mindig az exemet hozom fel neki, az exemmel, meg más nőkkel példálóztam, gondolta magába, hogy amikor szexelek vele, az egy pillanatnyi kangörcs, hogy már olyan erős bennem az orgazmus utáni vágy, hogy ha már itt van, a punciját használom arra, hogy elélvezzek. Szóval ő ilyeneken ment át, meg még sorolhatnam.
Én meg szintén ilyeneken megyek most át, mintha az egész egy kbaszott karma lenne, mintha isten feljegyezte volna minden egyes rossz tettemet feljegyezte volna és most mindet rám méri, csak a probléma itt az erőben van, a barátnőm erős volt ahhoz, hogy feláljon, illetve az a pasi eléggé sok önbizalmat adott neki, amit én leromboltam benne.
De én, mégis honnan építkezzek, hogy a fszba???!!!! Hűtlen nem tudok lenni, nem is akarok, hogy elcsabitok egy lányt és onnan feltámasztom az egomat, könyvekből, edzesből, okulásból ez nem az én filmem, marad a rohadás, szenvedés, míg bele nem döglök.
Hát tessék, most már kb tudjátok az érme másik oldalát is, tehát ez nem fekete fehér, hanem eléggé...színes.
Figyelj, felfoghatod karmanak. Megbunhodtel, mostmar el kell engedned a lanyt... Neked se jo mar meg neki se, nincs ertelme egyutt maradni. Azt mondod megerdemelted volna a szakitast (inkabb mint a csalast), hat itt az ideje, hogy ralepj erre az utra, neked kell megtenni.
Miutan ez megvolt, "gyaszold meg" a kapcsolatodat es figyeld meg mit hibaztal, hogy legkozelebb ne kovesd el.
Ezutan epitsd fel magad ujra, mint ferfit. (Pszichologus, edzes, olvass a temaban, onismeret, uj hobbi, baratok, stb)
Ezutan kezdj csak ismerkedni ujbol, ezek nelkul nem fogsz ujra nőben (sot magadban sem) bizni.
Sok sikert! Szedd ossze magad.
Igen,itt vagyok én.
2011ben jöttem össze a Férjemmel,2012ben házasodtunk, 2013tól próbálkoztunk a baba projectel, 2015ben sikerült. S ő 13nov-15maj csalt egy nővel. Tehát volt benne érzelem. Terhesen is ott hagyott lazán,hogy vele lehessen. Igen szó szerint beleörültem. Most sem vagyok túl rajta. Pedig eltelt 8 és fél év. 16ban volt egy vetélésem, amikor az altatás után keltem fel,a csaj röhögött álmomban az arcomba,még a mai napig vele álmodok. Stb. Ez van...
Én nem gyógyszert szedtem,hanem az alkoholba menekültem. Szerencsére ezt mára már tudtam korlátozni.
A legrosszabb az egészben,hogy fel sem fogja mit tett velem,velünk. Szerinte ez semmi.
A csaj 4évvel volt idősebb mint ő,se segge se mellé,s olyan bunkó ,hogy eddig 5 munkahelyröl rúgták ki.
Köszönöm a biztató válaszokat.
Most megint ott tartok, hogy sehol. Hiába győzködöm magam, hiába próbálom nem megy. Egyszerűen csak vegetálok. Pontosan tudom, hogy sajnos bennem nincs akkora erő, lelkileg nem voltam soha eléggé stabil, hogy egy ilyet megemésszek.
Ugye az lenne a normális, ha belátnám azt, hogy az én hibámból adódott ez, eddig eljutottam, tudom, hogy az én hibámból adódott a megcsalás. Itt egy lelkileg stabil ember azt tenné, hogy megpróbálná helyretenni a kapcsolatot, tehát normális lenne a nővel, azokat a dolgokat, bántalmazásokat abbahagyná....stb.
Én itt bukok el sajnos, értem, hogy amit adtam több éven keresztül neki, az vagy szakításba, vagy megcsalásba fullathatott. Elszaladt velem a ló tény és való. Vieezatekintve a leges legelső napra amikor találkoztam vele, elutaztam hozzá, együtt aludtunk, reggel kiverte, csókolóztunk, elkisert az állomásra, de az állomásra vezető úton már elkezdtem neki, hogy "nem úgy nézel ki amilyenre gondoltam, nem ezt vártam stb". Itt volt az első úgymond hasítás, amit okoztam neki, aztán jöttek sorra sorra, pl, hogy a kapcsolat közepe felé, már olyanokat dobtam oda neki, hogy "csoda, hogy fel áll rád a farkam", meg ilyenek. Halvány lila gőzöm sincs, hogy mégis mi a pcsa volt velem, hogy a lelki bántalmazás ilyen mértékét kezdtem el nála, de ez lett belőle.
Az ember mindig azután okos, miután megtörténik a baj, hogy ezt máshogy kellett volna, ezt nem úgy kellett volna, harcol bennem a dac, hogy én bsztam el, és én is akarom helyrehozni. A szex maga volt évekig a pokol, és a durva az, hogy ezt észre sem vettem, nem is gondoltam bele, hogy azok a bántó szavak, amiket mondok neki, valahol lecsapódik és a szex volt az első ahol kiütköztek a problémák.
Némileg ő is hibás volt, de mint írtam, hogy az elején nyitott volt, hogy már első találkozásnál történt 1-2 intim dolog, de ugye rá kb 3-4 órára azt el is bsztam...emlékszem ahogy mondta is aznap este amikor először eljöttem hozzá, hogy "én tök jól érzem magam, hogy itt fekszem melletted egy bugyiban és tetszem neked", nos ezt pár órára rá, szét is törtem benne míg az elkisert az állomásra.
És ez volt az első nap, aztán jöttek még ugye a dolgok. Nagyon hibásnak érzem magam, visszanézve a régi képeket, látni, ahogy néz rám, látni rajta, hogy szerelmes, de aztán ez idővel elpusztult.
Egészen addig, amíg jött egy pasi a neten és megkapta tőle azt, amit tőlem nem kapott soha, hogy szépnek, izgatónak, szexinek találta valaki, na meg a pasi is nagyon jól nézett ki, szóval könnyen beszippantotta.
Fizikailag nem csalt meg, de ha az a bizonyos srác belföldi lett volna, akkor biztos, hogy dob engem és összejön vele, a válasza az volt erre, hogy nem tudja, hogy fizikailag is megcsalt volna, minden bizonnyal igen.
Ez az érem egyik fele, ő is eléggé sokat hibázott a kapcsolatban, de tény, hogy ezek elhanyagolhato dolgok voltak.
Öt éven ment el arra, hogy egyszerűen nem ismertem ki őt, egészen mást mutatott magáról, mint annak a pasinak.
Tudom, hogy ebből nem lesz normális kapcsolat, előre vetítve ennek az lesz a vége, hogy újra megcsal, mivel már a szex sem megy részemről, az érzelmeket már nem tudom adni neki, mert visszaránt a megcsalás.
Amikor kiderult a másik pasit választotta volna, de abból nem lett volna semmi, mert másik országban lakott a pasas, azért számomra az is durva, hogy inkább egy netes kapcsolatot választott volna helyettem. Ő nem akarta folytatni, én könyörögtem, most voltam ilyen helyzetben én is először, nem tudtam, hogy a megcsalást nem lehet helyrehozni....ez egy jó tanulólecke volt az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!