Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethetsz úgy valakit,ha megcsalod?
35. Én meg már senkiben nem is akarok. Bennem sem kell. A világ egy nulla, az emberek kizárólag az érdekeik mentén gondolkodnak. Az elvárásaikat is ezek szerint állítják össze. Megbízni? Kiben? Miért? Addig vagy érdekes vagy fontos, amíg hozod az érdekeik kiszolgálását.
Ha az én érdekem a szex, akkor olyan kell aki szexel velem, ha nem akkor számomra értéktelen. Számít hogy ő milyen ember? Ki ő valójában? Ugye nem! Dobva lesz a tag, jöhet olyan aki szexel velem. Vagy éppen a kényelmemet biztosítja, vagy az egzisztenciát, a szórakozásomat stb.
Ennyi az ember célja a Földön. Vagyok én, és akkor vagyok sikeres ha az érdekeimet maximálisan kiszolgáló embereket használok ki az önön céljaim érdekében. Egyébként mi is lenne a másik alternatíva? A szenvedés hogy én szolgáljak ki másokat?
38.
Mert naiv vagy, de valahol önző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!