Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethetsz úgy valakit,ha megcsalod?
"akit szeretek és tökéletes társ egy dolgot leszámítva, ami a szex"- azt úgy hívják, hogy barát, nem pedig társ, kapcsolat.
"előfordul, hogy az ember enged az ösztöneinek és a vágynak úgy, hogy közben szereti a párját"- akkor hazudik neki, megcsalja, becsapja. Akkor pedig nem szereti.
Igazából ez nem vita tárgya mivel nem tudod én mit érzek és mit nem.
Szeretem a férjemet és igen, tud a megcsalásról.
Milyen kedves vagy, minden szavadból süt a gúny :)
Szerencsések vagyunk mert nincs hitelünk, sőt még gyermekünk sincs ami összekötne és jól keresek, nem vagyok senkire rászorulva, én mégis vele vagyok, nem véletlenül.
Úgy szeretem mint férjemet, a társamat. És miután megbocsájtott nekem ez az érzés még erősebb lett, méginkább megerősített, hogy jó ember oldalán vagyok.
Hát én 22 év házasság után rájöttem, hogy sem bizalmat, sem szeretetet, igazából semmit sem szabad befektetni egy másik emberbe. Használni kell mindenkit mint egy tárgyat. Legyen 1-2-3 olyan ember az életbe akiért a tűzbe mennél, a többi csak színpadi kellék. Ebbe az 1-2-3 emberbe meg lehetetlenség megtalálni a párod. Legyen szex, nekem ennyi már elég lenne, aztán nem is kell egymás mellett aludni sem. Egy fedél alatt élni? Na ott van elcseszve az egész!
Sokkal tisztább ha azt mondja egy nő hogy figyelj, néha dugjunk, néha adjak neki egy kis pénzt. Minek ez az oltári kamu körítés? 1-2 év aztán már nincs szex, ellenben 5X annyit dolgozzak, én vagyok mindenért a sz*r, csak a büntik. Ja, a biztonság, az anyagiak továbbra is biztosítva legyenek, mert hát egy férfi vagyis egy férj kötelessége alapból ez. ..i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!