Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszeri megbotlásos vagy több évig tartó szeretői viszony megbocsájthatóbb? Egyáltalán, meg lehet bocsájtni? Mi tegyek?
A páromnak több mint 5!!! éve van egy fiatal nő az életében. Állítólag kedveli, de nem szerelmes belé, csak a szex nagyon jó vele. Mi már nem szexelünk egymással több mint 10 éve.
Semmit nem vettem észre. Velem mindig kedves, gondoskodó, segítőkész volt ezalatt is, mint mindig.
Ha elhagyom nem tudom mi lesz velem. Ki segít? Anyagilag fenn tudom tartani magam? Ilyen idősen (59) már örökre egyedül maradok.
Mit tegyek? Ő 63, a nő nem tudom pontosan, olyan 30-40 közötti.
Ismertem olyan 70+-os párt ahol még hetente volt szex. Sőt egy 80 körüli is mondta hogy náluk is van még. Egy majdnem 70 éves nő ismerős még tarskeresőzik, es mondja is 2-3 randit azért var a szexxel, mert rendes nő. De olyan majdnem 90-es papát is ismerek, aki még prostizott, vagy prostizik is, mivel hosszú évek óta özvegy.
De itt is van néha olyan kérdés, ahol klimaxosok próbálnak tanácsot kérni hogy mit tegyenek hogy újra menjen.
A nők talán valóban könnyen kibírják klimax után örökre, egyesek még anélkül is, de be kell látni hogy a férfiak viszont nem. Azok vagy félremennek, vagy elválnak, vagy megzakkannak (alkohol, munkába menekülés, egy hobbi eltúlzása, depresszió). A puszi nem elég intimitás, azt a gyerekeidnek is adsz ha meglátogatnak.
Tényleg nem vagyok a te korosztályod, sőt még a lányod lehetnék, de ezt a környezetemből is látom hogy mi van. És én meg terhesen nem kívánom, de tudom hogy a Párom igen, úgyhogy megoldjuk. Pedig ez nincs egy év se, de ha hosszabb ideig nincs semmi, akkor már pár hét után látszik rajta a frusztráltság.
Kicsit egyoldalúan nézted ezt a dolgot,de a párod is jelezhette
volna mondjuk feléd,hogy neki ez hiányzik.
Kielégíthetted volna másképp is,kézzel,orálisan.
Néha nekem sincs kedvem hozzá, de a férjem leápolom,egyrészt mert
én azt is élvezem ha ő élvezi,másrészt meg nem szeretnék úgy járni mint te.
Egyébként meg értem hogy rosszul esik és csalódott vagy,jó rég óta
csal meg.. :-((
Azért én rádmennék kérdező.
30as, potens pasi vagyok, talán a vágyad is ujra fellobbanna, élvezni tudnád a szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!