Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okbol valasztja a ferfi a szeretojet es hagyja ott a feleseget?
Nálunk én voltam a megcsalt feleség.
Azért "választotta" a szeretőt, mert kidobtam. Egy ideje őrlődtem, mert megromlott a hazasságunk, nem törődött a gyerekekkel se, állandóak lettek a veszekedések. Már tényleg abba is belekötött, ahogy a levegőt veszem. Mellette a háztartásból se vette már ki a részét. Mindig volt valami dolga, vagy épp hasmenése lett, azért nem ért rá egész délelőtt egyedül, hogy legalább a szemetet kivigye.
De én inkább menteni akartam a házasságunk, mégis csak a gyerekek apja. Aztán meg lebukott. Egyből összeállt a kép, hogy miért változott meg ennyire az elmúlt időszakban.
Egy percig sem dillemáztam, őszintén szólva inkább megkönnyebbültem, hogy ki tudtam dobni.
Ő meg ment nagy mellénnyel a szeretőhöz, hogy mindent elmondott otthon, őt választotta, és beadja a válást. 😁
Hat altalaban, ha szerelmesek, akkor pakolnak. De egyet kell ertenem, tobbsegben ki vannak dobva lebukas utan es azutan mennek a szeretohoz.
Amit nem ertek ezek utan,hogy tudnak megbizni a ferfiban/noben... szo szerint latjak es asszisztalnak a szeretok a megcsalashoz, latjak hogy milyen konnyen hazudik a parjanak, milyen sunyik tudnak lenni... egyszer a hazastarsak is voltak nagyon szerelmesek es nem hittek volna hogy megteszik ezt veluk. Aztan megis, eveken at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!