Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy megcsal a ferjem, azert sok csaladi kepet posztolok, hogy a szeretoje lelepjen. Jo otlet?
A legjobb ötlet. Bár a szerető ettől nem fog lelépni.
Téged is dug még a férjed vagy csak a szeretőt?
Miből gondolod, hogy a szeretője:
1. tud rólad?
2. tud a családról?
3. követ facebookon?
4. érdekli egyáltalán?
Egyébként meg ha lelépne, jönne utána másik. Amikor egyszer már megcsalt, nincs visszaút. Tisztelet és bizalom itt már esélytelen, így normális kapcsolat sem lehet köztetek.
Szerinted, ha a szeretője tud rólatok akkor érdekli, hogy boldog családi képet próbálsz festeni facebookon?
Nem valószínű, hogy azt nézi te mit raksz ki, de ha bele is fut max kinevet, hogy te hülye ha tudnád...
Nyilván én vagyok a hülye ehhez, de esetleg férjeddel beszélni erről nem lenne célravezetőbb?
Jót röhög rajtad a szerető.
Később meg mindenki ha szétmentek ez miatt.
Aha, a "boldogságotokat". :D
Ezzel most magadat akarod becsapni? Mert azt látom, sikerült.
De tessék, csinálj magadból még nagyobb balekot. Akiben van egy kis tartás, az már rég dobta volna a pasast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!