Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy megcsal a ferjem, azert sok csaladi kepet posztolok, hogy a szeretoje lelepjen. Jo otlet?
Jó ég... Kérdező....Nem is tudom, mit mondjak. Ha neked jó, hogy a férjed másoakt kefélget, hát csináld. Mellesleg, ahogy valaki írta, mi van ha egyszer tényleg dobbantani akar. Akkor is meg kell majd oldanod a lakhatást. Olyan nincs, hogy nem tudsz.. olyan van csak, hogy nem akarod. Szedd már össze magad és lépj!
A másik meg. A szerető ívesen leszarja szerintem, miket posztolsz a családról.. hidd el, baromira nem érdekli. Nem ezért fog megpattanni.
Ó hova fajul még ez a világ????
Minél szebb a Facebook oldal annál nagyobb a gond otthon. A szeretőt meg valószínűleg nem érdekli mit teszel ki, szánalmas ez az egész sztori...nyugodtan szülhetsz 2 évente ez csak egyre szarabb lesz. A férjed meg majd egyszer csak kirak aztán akkor még kell oldani a helyzeted....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!