Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, miért kezdtek viszonyba?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le, hogy hány évesek vagytok és mikor votl először viszonyotok. Úgy látom, hogy ez egyre elterjedebb érdeklene, hogy mi áll emögött. Mi ennek az oka, az ágyban nem kaptok meg mindent de azért szeritek a párotokat? Közös hitel, gyerekek? Hogy csináljátok, hogy ne bukjatok le?2023. szept. 2. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Lapos a szexuális életünk
Nem érem be egy partnerrel
Izgalomra vágyok
Közös lakás/hitel/gyerekek
Magányos vagyok
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mert az kell nekik ami már foglalt..
2/9 anonim válasza:
Kiprobaltam egy nagyobb merettel.
20/L
3/9 anonim válasza:
43 és 23 évesen volt először viszonyom. Akkor azért, mert mástól több figyelmet kaptam, később azért, mert itthon már nagyon régóta nem volt szex.
Nincs hitel, nincs gyerek, egyébként jól elvagyunk.
4/9 anonim válasza:
43 voltam, itthon nem volt szex már 1 éve akkor, ez volt az oka.Egyszer már elköszöntem a szeretőmtől,ő most szingli,de jól éreztük magunkat együtt ezért folytattuk.Itthon már van szex,de vele annyira izgalmas, csodás és kielégítő hogy tart még😀😄
5/9 anonim válasza:
lapos szex is ,de nem ez a legnagyobb baj.....
Az hogy nem elégíti ki érzelmileg.... magányos vagyok mellette ha lehet ilyet mondani
6/9 anonim válasza:
5 éve volt mikor a férjem sojat járt külföldre és alig volt itthon.
Nagyon magányosnak éreztem magam.
40/N
7/9 anonim válasza:
"Mi ennek az oka, az ágyban nem kaptok meg mindent de azért szeritek a párotokat?" Kérdezd róla a férfi kollégáidat,miért ilyen pancserek..
Amúgy meg pont azért amiért a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!