Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyszeri megbotlásos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszeri megbotlásos vagy több évig tartó szeretői viszony megbocsájthatóbb? Egyáltalán, meg lehet bocsájtni? Mi tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak több mint 5!!! éve van egy fiatal nő az életében. Állítólag kedveli, de nem szerelmes belé, csak a szex nagyon jó vele. Mi már nem szexelünk egymással több mint 10 éve.

Semmit nem vettem észre. Velem mindig kedves, gondoskodó, segítőkész volt ezalatt is, mint mindig.

Ha elhagyom nem tudom mi lesz velem. Ki segít? Anyagilag fenn tudom tartani magam? Ilyen idősen (59) már örökre egyedül maradok.

Mit tegyek? Ő 63, a nő nem tudom pontosan, olyan 30-40 közötti.

2023. szept. 3. 15:51
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Én kedvelem a nyitott kapcsolat felállást, de csak és kizárólag akkor, ha mindkét félnek megfelel. Kérdező, neked ez megfelel?

Ha igen, akkor ne törődj azzal, hogy ki mit mond és ki mit gondol. Ha viszont nem, akkor vess véget neki.

2023. szept. 3. 15:53
 2/36 anonim ***** válasza:
86%
59 évesen mint te én csesznék rá már, de komolyan, viszont 49 évesen kidobnám egykettőre.
2023. szept. 3. 15:59
 3/36 anonim ***** válasza:
96%

"Ha elhagyom nem tudom mi lesz velem."

Választhatsz, hogy elhagyod-e? Ő nem akar elhagyni? Ezt nektek kell megbeszélnetek.

Mit kéne megbocsátanod? Hazudott neked? Becsapott? Kárt okozott? Ha már 10 éve semmi nem történt köztetek, de kedves, gondoskodó?

2023. szept. 3. 16:00
 4/36 A kérdező kommentje:

3.

Ő nem akar elhagyni. Azt mondja, már nehéz lenne ennyi idősen új életet kezdenie.

De igen, hazudott, becsapott. Ez nagyon rosszul esik. Legszívesebben megtépném azt a nőt. És haragszom a páromra is.

2023. szept. 3. 16:06
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Van az a mondás, hogy "hallgatás beleegyezés".

Vagyis ha te nem teszel ellene, akkor szó nélkül elfogadtad a helyzetet. Ilyenkor nincs értelme a megbocsájtáson gondolkodni, hiszen te ezt elnézed neki. Nálad amúgy is anyagi függés áll fent, azt csinál az illető veled (ezek szerint) amit akar. Neki baromira mindegy, hogy megbocsájtasz vagy sem. A te szempontodból is mindegy hogy van megbocsájtás vagy sem, ha nem tudsz az anyagiak miatt tőle megszabadulni.

Jó sokan élnek hasonló házasságban kishazánkban. Az anyagi függés, lakhatási nehézségek miatt kénytelenek mindent eltűrni, akár megbocsájtanak, akár nem. :(

2023. szept. 3. 16:08
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező 10 éve csal, vagy 10 éve nincs szex? Azért ha nem volt ilyen hosszú idő alatt, akkor miért csoda, hogy máshol kereste? Jó, természetesen nyitott kapcsolatban is lehettek volna, de akkor is fájna neked, mert gondolom te nem kerestél volna senkit míg ő simán.
2023. szept. 3. 16:21
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
Én magam mondtam volna, hogy keressen szeretőt mert én nem fexek le vele többet csak maradjunk együtt. Te (is) tehetsz róla, hogy félrelépett...
2023. szept. 3. 16:24
 8/36 anonim ***** válasza:
92%
Alapvetően elítélem a megcsalást, de ha 10 éve nem volt köztetek semmi, akkor igazából érthető hogy évek óta van valakije, ezért annyira haragudni se lehet. A férfiaknak nincs klimax, ők életük végéig igénylik a testiséget.
2023. szept. 3. 16:24
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mire számítottál, ha több, mint 10 éve nincs szex?! Mire?! Ő is mondjon le a kedvedért róla? Ez nem önzőség? Van egy állandó szeretője évek óta. Ez még az együk legjobb felállás. Téged is ellát, gondoskodik, szépen bánik veled. Nem merte elmondani, mert kiakadtál volna. Én átgondolnám a saját felelősségemet is, mielőtt a másik torkának esek….
2023. szept. 3. 16:45
 10/36 A kérdező kommentje:

5.

Egyáltalán nem egyeztem bele!!!

Még nem döntöttem. Tegnap derült ki ez az egész.

Az anyagiakról: mindketten dolgozunk még. Én átlag fizetés (kb. 200.000 Ft havonta), ő vállalkozó, többszörös keresettel. Az én örökségből lévő házamban lakunk, de neki van több ingatlanja is, amit kiad.

Nem tudom mi legyen.

6.

Kb. 10 éve nincs köztük szex.

A nője van neki meg kicsivel több, mint 5 éve.

Ennek ellenére fáj, hogy ezt tette. Miért nem verte ki inkább magának vagy valami, mint a többi normális férfi?

2023. szept. 3. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!