Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyszeri megbotlásos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszeri megbotlásos vagy több évig tartó szeretői viszony megbocsájthatóbb? Egyáltalán, meg lehet bocsájtni? Mi tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak több mint 5!!! éve van egy fiatal nő az életében. Állítólag kedveli, de nem szerelmes belé, csak a szex nagyon jó vele. Mi már nem szexelünk egymással több mint 10 éve.

Semmit nem vettem észre. Velem mindig kedves, gondoskodó, segítőkész volt ezalatt is, mint mindig.

Ha elhagyom nem tudom mi lesz velem. Ki segít? Anyagilag fenn tudom tartani magam? Ilyen idősen (59) már örökre egyedül maradok.

Mit tegyek? Ő 63, a nő nem tudom pontosan, olyan 30-40 közötti.

2023. szept. 3. 15:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Sikositóról hallottál már? Vagy bármi megoldást keresni, hogy minimum semleges legyen, de ne rossz? Attól hogy neked beütött a "banyakor" miért kell neki is élete végéig nélkülözni? Na meg már bocsánat, de a szád meg a kezed gondolom még működik.

Ne a nőért haragudj, hanem adj hálát az égnek, hogy ilyen férjed van, aki továbbra is úgy szeret, és segít mindenben mint régen.

És nyilván most hátbaszurva érzed magad, de szerintem ő lenne a legboldogabb, ha újra közel engednéd magadhoz, és nem elzavarnad a zuhany alá, hogy oldja meg itt, mint "minden normális férfi"

2023. szept. 3. 18:59
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek ellenére fáj, hogy ezt tette. Miért nem verte ki inkább magának vagy valami, mint a többi normális férfi?"

Egyrészt egy "normális férfinak" nem csak a bármi módon elért fizikai kielégülésre lehet igénye, hanem az intimitásra, a másik ember érintésére és a kölcsönös örömszerzésre is, amiben megéli a férfiasságát.

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de így, hogy te 10 éve gyakorlatilag elzárkóztál a szexualitás minden formájától, miközben tudtad, hogy neki ez hiányzik, ez a kérdés messze nem fekete-fehér.

Megértem, ha rosszul éled meg lelkileg, érzelmileg, hogy öt éve szeretője van a férjednek, de a helyedben elgondolkoznék azon, hogy mi ebben a saját felelősségem.

2023. szept. 3. 19:28
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek ellenére fáj, hogy ezt tette."

Szerinted neki nem fájhatott a 10 éve tartó elutasítás, az intimitás hiánya?

2023. szept. 3. 19:30
 24/36 A kérdező kommentje:

Nem akarom elhinni, hogy tényleg az lenne a normális, hogy ebben a korban nekem kellene mindent megtennem, hogy minimum semleges legyen a szex, mint ahogy a 21. válaszoló is írta. Nem csak a fizikai kellemetlenségek miatt nincs, hanem mert egyszerűen nem kívánom már a szexet.

És nem tudom mennyi az átlag életkor a válaszolók között, de ahogy a hasonló korú barátnőimmel beszéltem erről, ebben a korban már ők sem szexelnek jó pár éve. És érdekes módon az ő férjüknek nincs egy másik nőjük évek óta.

Az intimitás pedig megvan köztünk. Adok neki puszit, átölelem, finomakat főzök neki. Gondoskodom róla.

Nem érdemlem ezt és nagyon fáj.

2023. szept. 3. 20:02
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon elítélem a megcsalást, de most azt kell mondjam, hogy: mégis mit gondoltál? 10 évig nem volt szex? Atyaúristen az nagyon nagyon hosszú idő. Ha jól értem, ő az első 5 évben tartotta magát, tűrte hogy nincs semmi szexuális életetek és hűséges volt. Nem azért, de én még 1 évet se bírnék ki szerintem. Nem hogy 5-öt vagy 10-et. Ha pedig nem akarnék szexelni a párommal, tök alap lenne számomra, hogy még én ajánlom fel egy idő után, hogy keressen magának szeretőt. Mert nem korrekt, ha velem marad és kb szenved. Megharagszunk egymásra stb.

Értem hogy most ez fáj és igen, szólnia kellett volna vagy megpróbálhatta volna megbeszélni pl a nyitott kapcsolatot. Ez valóban nagy hiba. Viszont minden mást figyelembevéve szerintem meg kéne nyugodnod egy kicsit. Pár napig vonulj el ha kell. Szerintem ha szeret téged és ahogy írod, mindent megtesz érted, akkor ne válj el és nézd el neki, hogy vannak vágyai

N

2023. szept. 3. 20:17
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul gondolkodsz.

Eloszor is, a masik no nem tartozik felelosseggel a hazassagodert. Akinek itt elszamolnivaloja van feled, az a ferjed.

Masreszt mi az hogy verje ki maganak mint a tobbi ferfi? Lehet ugy kezdte o is, csak aztan beleunt. Egyebkent a 30-40-50es hapsik tobbsege egybol felremegy, nem a zuhanynal kezdi.

Harmadreszt azt irod 59 eves vagy es 10+eve nincs szex, tehat 45+ korodtol mar nincs. Az elmult tizenx evben miert nem kerestel megoldast a problemaidra?

2023. szept. 3. 20:23
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

"És érdekes módon az ő férjüknek nincs egy másik nőjük évek óta."

Nem kötekedésből és nem rosszindulatból mondom, de gondolom, neked most elég friss lehet most még ez a szembesülés a valósággal, tehát az elmúlt öt évben te magad is mondhattad volna azt, vagy a barátnőid is mondhatták volna rólad, hogy a férjednek nincsen más az életében.

Ugyanígy a barátnőid férjeinek a hűségéről sem tudhatsz semmit biztosan.

2023. szept. 3. 20:30
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy régebben milyen volt a szex a férjeddel? Valami azt súgja, hogy a szenvedély sosem volt erős köztetek…. Van ilyen, csak akkor valami kompromisszumos megoldást kéne találni. Én el tudom fogadni, hogy a szex neked nem fontos. De azt is el kéne fogadni, hogy a másiknak viszont az! Ha nem akarsz vele ezen dolgozni, akkor el kell bizony őt engedned! A szex egyébként energiával tölt fel, fiatalon tart, az egyik legkiválóbb stressz csökkentő. Miért vonod meg a férjedtől?!
2023. szept. 3. 21:43
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Konkretan azt mondta, hogy azert marad veled, mert mar nehez lenne uj eletet kezdenie... es ez neked eleg kerdezo?! Maradhattok nyitott hazassagban, de ebbol, mivel te nem kivanod a szexet, csak a ferjednek lenne haszna. Van fizetesed, van lakhatasod, nem kell felned uj eletet kezdeni, sot egy uj férfival meg a szex is visszaterhet az eletedbe. De ez a te dontesed, viszont az biztos, hogy továbbra is csalni fog, ha vele maradsz is.
2023. szept. 3. 22:57
 30/36 anonim ***** válasza:
75%
Nem az a kérdés, hogy miért van vele a "fiatal" nő, hanem, hogy miért vagy te vele. Miért nem keresel magadnak egy 80+ papát, aki szintén nem akar már szexelni? Tök mindegy, hogy ők hány évesek, ők mindketten ugyanazt akarják, itt te vagy a fölösleges.
2023. szept. 3. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!