Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyszeri megbotlásos vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszeri megbotlásos vagy több évig tartó szeretői viszony megbocsájthatóbb? Egyáltalán, meg lehet bocsájtni? Mi tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak több mint 5!!! éve van egy fiatal nő az életében. Állítólag kedveli, de nem szerelmes belé, csak a szex nagyon jó vele. Mi már nem szexelünk egymással több mint 10 éve.

Semmit nem vettem észre. Velem mindig kedves, gondoskodó, segítőkész volt ezalatt is, mint mindig.

Ha elhagyom nem tudom mi lesz velem. Ki segít? Anyagilag fenn tudom tartani magam? Ilyen idősen (59) már örökre egyedül maradok.

Mit tegyek? Ő 63, a nő nem tudom pontosan, olyan 30-40 közötti.

2023. szept. 3. 15:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%

"Mi már nem szexelünk egymással több mint 10 éve.

Semmit nem vettem észre. "

Komolyan azt hitted 10 évig fog majd melletted "éhezni"? De naív vagy...

Szerintem nincs jogod ezen megsértődni ha 10éve nemfoglalkozol szegénnyel, tök nyilvánvaló hogy valaki másnál majd megkeresi azt amire vágyik.

2023. szept. 3. 17:01
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
És te miért nem szexelsz vele 10 éve, mint a többi normális nő?
2023. szept. 3. 17:05
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de 10 éve nem szexeltek.... Akkor min csodálkozol? Ez nem normális.
2023. szept. 3. 17:16
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

"Mi már nem szexelünk egymással több mint 10 éve.

Semmit nem vettem észre. "

De , észrevetted, csak nem akartad tudomásul venni.

2023. szept. 3. 17:42
 15/36 A kérdező kommentje:

Azért nem szexelünk, mert mióta változókorba léptem és utolért a banyakór, nem kívánom a szexet. Próbáltuk utána egy ideig, de nem esett jól. A vége felé fájt is már. Szerintem ez normális. Az a nem normális, hogy ő ennyi idősen fele annyi idős nővel kufircol, mint ő maga. Szerintem ebben a korban a férfiak már el tudják ezt intézni maguknak a zuhany alatt is, ha néha rájuk jön. Nem kell ezért így megalázni a párjukat, aki mindent megtesz értük.

És nem, nem vettem észre. Mint írtam, ugyanolyan volt, mint mindig közös életünk során. Segített mindenben, elvitt autóval, oda ahová kértem, mert nincs jogosítványom, kedves volt, törődött velem, együtt jártunk nyaralni, kirándulni.

És a legfurcsább. Nem hiányzott pénz, pedig közös kasszán vagyunk és én kezelem a pénzügyeket. Azt mondja, nem a pénzéért van vele a nő, nem adott neki soha pénz vagy drága dolgot. De akkor mégis miért lenne vele egy ilyen fiatal nő?

2023. szept. 3. 17:56
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Húúúú, aza válaszod........ és nem érted miért tartott szeretőd? Az a csoda,hogy nem lépett le.

Változókorra takarózni azért durva,mndom ezt nem 47 évesként. Fájt? Hát besétélsz egy gyógyszertárba, DM-be és van hüvelyszárazságra krém stb. Orvos , klimax tabletták is tudnak segíteni. Sok minden, fogolakozni kell vele.

2023. szept. 3. 18:09
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatodban a nőiség egy igen fontos részét hanyagolod, nem fektetsz magadba. Ráadásul neki sem okozol örömet…. Egyszerűen önző vagy, nem gondolod? Szerintem neked nagyon nagyon rendes férjed van!

A fiatal nőre irigykedsz. Ahelyett, hogy magadba fektetnél és elkezdenél újra nő lenni, nőként viselkedni. A hüvely szárazságot lehet kezelni. Fejben dől el sok minden.

2023. szept. 3. 18:17
 18/36 anonim ***** válasza:
80%
Azért mert te a klimax állapotában vagy, attól még neki nem szűnik meg a libidója anyukám. Ez a te egyéni problémád. Vagy úgy gondoltad, hogy a világon minden ember hozzád igazódik majd? Ostoba tyúk.
2023. szept. 3. 18:19
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ok, nem szexeltek, mert TE nem kívánod. Az eszesbe se jutott, hogy a férjeddel mi lesz. Verje ki a zuhany alatt? 😂 Komoly vagy.

Így az utolsó válaszod után azt mondom, hogy légy hálás hogy nem hagyott ott (még) hanem "csak" félrejár.

2023. szept. 3. 18:24
 20/36 anonim ***** válasza:
92%
Én otthagytalak volna a francba egy ilyen mondat után: "Miért nem verte ki inkább magának vagy valami, mint a többi normális férfi?" Te miért nem próbáltál meg másképp örömöt okozni neki? Undorító dolog a megcsalás, nincs rá mentség, de amit te csinálsz, az is gusztustalan, legalább olyan megalázó dolog.
2023. szept. 3. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!