Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiktív kérdés következik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiktív kérdés következik, íráshoz, karakterépítéshez! > Ti hogyan éreznétek magatokat, mi játszódna le bennetek, ha a párotok megölné azt a férfit/nőt, akivel rendszeresen csaltátok?

Figyelt kérdés
Olyan módon tenné, hogy tudjátok, hogy ő tette, és bosszúból tette. Éreznétek bűntudatot? Haragudnátok? Félnétek, hogy ti lesztek a következők? Kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban a gondolataitokra, érzéseitekre! Minél részletesebb, annál jobb. Az nem számít, ha a valóságban sose lépnétek félre, csak képzeljétek bele magatokat a helyzetbe, és írjátok le, amit éreztek. Légy szíves, a nemeteket és korosztályotokat is írjátok majd a válaszhoz! Köszönöm, ha értékelhető választ adtok!

2023. júl. 31. 00:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
18: És annak mi értelme?
2023. júl. 31. 11:00
 22/28 A kérdező kommentje:
19: Köszi a válaszod!
2023. júl. 31. 11:01
 23/28 anonim ***** válasza:
51%

13as vagyok ismét.

Nem tudom ez segít-e a karakter felépítésében,de ha más nem ,"lábjegyzetként" leírom.

Csaltam már ,nem a Férjemet, hanem az exet. Heti 3x csalt meg,mindig mással. Nem volt benne érzelem, ezért maradtam vele. Aztán beleszerettem valakibe,vele csaltam. Csak ő nem szeretett. Végül vége lett mindkettővel. A mai napig lelkifurdalásom van. Pedig eltelt 13 év. Nem így kellett volna megoldani. Tuti,soha többé nem csalok. Meg szeretem is a Férjemet nagyon.

A mostani Férjem is csalt engem. Másfél évig amíg én a csillagokat leimádkoztam,hogy végre terhes legyek, mert annyira szeretett volna gyereket. Nekem már volt,csak miatta szültem. Na abba már érzelem is volt,hiába tagadta. Vele maradtam,mert halálosan szerettem.

A lényeg;az eszemmel tudom,hogy nem a csaj a hibás. Mégis mai napig(8es fél év után) meg tudnám ölni. Én,aki soha senkit nem bántottam még szóval sem. Persze ha lehetőségem lenne rá sem tenném meg,de a gondolattal sokszor eljátszom. S ilyenkor megijedek magamtól.

2023. júl. 31. 14:14
 24/28 anonim ***** válasza:

13,23

45 éves nő vagyok

2023. júl. 31. 14:15
 25/28 anonim ***** válasza:
49%
Ha fiktív is ,akkor is a legnagyobb bűn a gyilkosság.A picit is normális ember nem gondolkodik azon, hogy féltékenységből bárkit is megőljön .
2023. júl. 31. 14:21
 26/28 anonim ***** válasza:
#20. Az az értelme, hogy nem ugat be neked hülyeségeket és nem becsmérel, hanem ír amennyit csak akarsz. 😃
2023. júl. 31. 16:46
 27/28 anonim ***** válasza:
84%

Őszintén, magamról nem tudom elképzelni, hogy megcsalom a páromat, mert én undorodom a megcsalástól... de megpróbálom azért elképzelni. Lenne bűntudatom mindkét fél részére, de ebben az esetben azért jobban sajnálnám azt, akit megölt az exem / párom, mert számomra az élet fontosabb jelentőséggel bír, mint vki érzelmei... és ki tudja, hogy. Hogy félek-e attól, én leszek-e e következő... függ attól, milyennek ismerem az exem / párom. Lehet, az a bosszúja, hogy azzal a tudattal kell leélnem az életem, hogy vkinek a halála a lelkemen szárad, és az is lehet, hogy engem is meg akar ölni. Félnék a haláltól, ha az utóbbit gyanítanám. Mármint igazából nem is magától a haláltól, hanem a fájdalomtól, mert ilyen esetben sejtésem szerint direkt úgy próbálna megölni, hogy az fájjon.

34N

2023. aug. 1. 02:37
 28/28 anonim ***** válasza:

Hu, hát sok mindentől függ.

Függne attól, hogy mit érzek a párom iránt, és mit érzek a szerető iránt.

Érdemes lenne mélyebben belelátnod a karakterbe, mert a személyiségétől is függ, hogyan érzi magát, miképpen reagál.

Tényleg nehéz elképzelni, én hogyan reagálnék, mert elképzelhetetlen, hogy valaha ilyen szituba kerüljek, de ha írsz részletesebb információkat a karakterekről, a kapcsolatukról egymással, akkor szerintem tudok segíteni.

2023. aug. 3. 00:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!