Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiktív kérdés következik, íráshoz, karakterépítéshez! > Ti hogyan éreznétek magatokat, mi játszódna le bennetek, ha a párotok megölné azt a férfit/nőt, akivel rendszeresen csaltátok?
Bűntudatom nem valószínű hogy lenne, de addig nagyon tartanék tőle amíg nincs rács mögött, feltételezném, hogy én lennék a következő célpont.
25F
Nem mondom, hogy nem lépnék félre, de csak olyannal, akibe szerelmes vagyok. Ebből következik, hogy már nem lenne párom, mivel el is hagynám, de ok., a kedvedért legyen. Nem éreznék bűntudatot, és nem is félnék, mivel kinyírnám a férjem 🤣
Bocs, de ennél jobban nem tudtam beleélni magam a sztoriba, annyira távol áll tőlem.
41N
#6! Te inkább azzal égeted magad, hogy az éjszaka közepén idegeneket vegzálsz gyiken 🤣
Én se itt kérdezném, hogy milyen legyen a karakterem, de mindenki azt kérdez, amit akar. Válaszolni viszont nem kötelező, lehet tovább haladni. Értem, hogy ilyenkor már nincs sok új kérdés, de tényleg ennyire unatkozol, hogy nem találtál más elfoglaltságot magadnak?
6-os, mesélj már, miért kötekszel? Mi a baj? Ennyire vacakul érzed magad, hogy rajtam kell levezetned a stresszt?
Tudod, úgy néz ki ez a dolog, hogy amíg kezdő vagy, azt hiszed, hogy mindent tudsz, csodás fantáziád van, és nem érdekel semmi, csak a saját kis elképzeléseid. Aztán az évek alatt rájössz, hogy ha hiteles karaktereket akarsz írni, akkor bizony ahhoz tapasztalni kell sokat, beszélgetni kell sok emberrel érzésekről, élményekről, véleményekről, és nagyon jó megfigyelőnek kell lenni, ki kell ismerni az emberek testbeszédét, sok-sok apróságot kell felfedezni másokban stb-stb. Ezek nem ahhoz kellenek, hogy lemásoljak valakit, nem is azért kellenek, mert magamtól nem tudok kitalálni egy rakat karaktert, hanem ahhoz kellenek, hogy olyan karaktereket tudjak megalkotni, akikkel minél többen tudnak azonosulni, vagy épp minél több emberből váltanak ki erős érzelmeket - akár pozitívat, akár negatívat. Nem ezekből a válaszokból fogok kitalálni valakit, hanem ezek a válaszok inspirálnak, ihletet adnak, figyelmeztetnek bizonyos határokra, és hasonlók. Egyáltalán nem érzem, hogy ez égő lenne. Informálódni, érdeklődni, időt és energiát fektetni a háttérmunkába egyáltalán nem égő, sőt! De nézd, ha szerinted rajtakaptál, hogy fogalmatlan, magamat égető ember vagyok, hát akkor örülök, hogy szerezhettem pár kárörvendő pillanatot neked. És sajnálom, hogy ilyen módokon kell egy kis örömhöz jutnod az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!