Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiktív kérdés következik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiktív kérdés következik, íráshoz, karakterépítéshez! > Ti hogyan éreznétek magatokat, mi játszódna le bennetek, ha a párotok megölné azt a férfit/nőt, akivel rendszeresen csaltátok?

Figyelt kérdés
Olyan módon tenné, hogy tudjátok, hogy ő tette, és bosszúból tette. Éreznétek bűntudatot? Haragudnátok? Félnétek, hogy ti lesztek a következők? Kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban a gondolataitokra, érzéseitekre! Minél részletesebb, annál jobb. Az nem számít, ha a valóságban sose lépnétek félre, csak képzeljétek bele magatokat a helyzetbe, és írjátok le, amit éreztek. Légy szíves, a nemeteket és korosztályotokat is írjátok majd a válaszhoz! Köszönöm, ha értékelhető választ adtok!

2023. júl. 31. 00:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
8-as, nekem nem nehéz semmit sem elképzelni (a képzelet határtalan), egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mások hogyan állnak a kérdésben felvetett témához. Mert a saját álláspontomat, érzéseimet ismerem, néhány kedvenc karakteremmel is meg tudom kis szösszenetekben beszélni a témát, de ettől még idegen emberek érzései is érdekelnek. Szeretem a gondolatkísérleteket, könnyen bele tudom élni magam bármilyen helyzetbe, és a saját érzéseimen és véleményemen kívül másoké is érdekel.
2023. júl. 31. 01:17
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem tök irreleváns, hogy miért kérdezi, ne ezen lovagoljatok már. Mondjuk, kérdező, a jövőre nézve szerintem máskor ne indokold, csak kérdezz, nem tartozol magyarázattal nekünk.

Kérdésre: nyilván megijednék és rettegnék, hogy én leszek a következő. Ha nem most azonnal, akkor a következő alkalommal, amikor elsózom a húslevest, tehát nagyon félnék bármi hibát véteni. Bűntudatom ha a megcsalás miatt nem volt, akkor emiatt sem biztos, hogy lenne, max ilyen túlélők bűntudata jellegű dolog, de felelősséget nem éreznék. A kettőnk kapcsolatának minőségétől függően gyászt és elkeseredettséget, magányt azt biztosan. Haragot max magammal szemben, hogy ebbe keveredtem, de nem ez lenne az elsődleges érzelem a terítéken.

De ha a te karaktered ilyen elsőszülött-szindrómás és mindenért-mindenkiért felelősséget vállal, akkor nagyon karakteridegen lenne, ha pont ebben a szituációban nem lenne bűntudata emiatt. És egy ilyen bosszúszomjas pár mellett az is irreális, hogy ne féltse a saját életét is. Szerintem.

30/N

2023. júl. 31. 08:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát sose csalnám meg a Férjemet,nem csak azért mert imádom,hanem mert ő tényleg ölni lenne képes. De ha belegondolok,próbálom átérezni,nekem hatalmas lelkifurdalásom lenne. 1,a megcsalás miatt

2,hogy meghalt egy ember miattam. Mert akárhogy is nézzük miattam.

3,a Férjem miatt,mert az ő élete is tönkre ment

4, a gyerekek miatt,mert így az övék is.

2023. júl. 31. 09:39
 14/28 A kérdező kommentje:

12: A kérdést tapasztalatból írtam így ki, hogy ne azzal kezdjen mindenki foglalkozni, hogy biztos én vágyom erre, és nem vagyok normális. Aztán meg jelentik a kérdést, végül még törlésre is kerül talán.

Köszönöm a válaszod! Ami szemet szúrt benne: a húsleves elsózás, meg a rendszeres félrejárás nagyon nem hasonló súlyú hibák az én meglátásom szerint. Vajon a félelemtől gondolnád úgy, hogy a történtek után már azok, vagy attól, hogy nem ismered a bosszúálló párod értékrendjét? Én mondjuk a boszzúálló félnek következetes és kiszámítható karakterben gondolkodom. Aki sosem keresne ilyen súlytalan ürügyet semmire.

2023. júl. 31. 09:55
 15/28 A kérdező kommentje:
13: Köszönöm! Veled totálisan egy véleményen vagyok. :)
2023. júl. 31. 09:59
 16/28 Laylah ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz jusztifikálnom magamban annyira ezt a helyzetet, hogy bele tudjam élni magam, de megpróbáltam. Szerintem az első gondolatom az lenne, hogy le kell lépnem úgy, hogy soha ne találjon meg. A második, hogy előtte valahogy hangfelvételt kellene készítenem, amiben kimondja, hogy mit tett, és eljuttatni a rendőrséghez.

Hogy mit éreznék, az attól függ, mennyire állt hozzám közel az illető érzelmileg, de elsőre mindenképpen lesokkolna, hogy a "párom" mit tett. Ha fontos volt a másik, akkor valószínűleg gyászolnám és magamat okolnám a haláláért. Ha nem volt érzelmileg közel, akkor csak sajnálnám, de szintén megjelenne az önvád, némileg enyhébb formában. Az biztos, hogy a "páromban" nem bíznék többé, és sarokba szorítva, ketrecbe zárva érezném magam.

2023. júl. 31. 10:06
 17/28 Laylah ***** válasza:
83%
A párt azért tettem idézőjelbe, mert itt már nem párról, hanem egy zsarnokról van szó, egy ilyen ember nem lehetne méltó társam, párom.
2023. júl. 31. 10:08
 18/28 anonim ***** válasza:
Megírja neked a chatgpt.
2023. júl. 31. 10:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát én félnék, egy gyilkossal élek egy fedél alatt, ez nem egy hétköznapi helyzet. Mennék a rendőrségre feljelentést tenni. Bűntudatom is lenn meg haragot is éreznék amúgy, igen.
2023. júl. 31. 10:55
 20/28 A kérdező kommentje:
16: Köszönöm! :)
2023. júl. 31. 10:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!