Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konzultáljak orvossal, mielőtt szakítok?
Én csak azt nem értem, hogy van merszed húzni valaki idejét, hogy képzeled, hogy hitegetheted hogy lesz majd gyerek, csak most ez meg az, miközben te úgy tudtad, sosem lehet.
A barátnőd szeretett volna gyereket? Feltételezem igen.
Akkor mégis miért érezted feljogosítva magadat arra, hogy ezt elveheted tőle?
Ráadásul még hazudni is képes voltál.
Gerinctelen patkány.
Nos igen, ezêrt írtam, hogy ha most mondja el, hogy nem lehet gyereke, akkor a csaj nagy eséllyel szakít.
Írja, hogy esélyes, hogy tőle van. Ezek szerint védekezés nélkül szexeltek. A csaj nyilván abban a tudatban, hogy babaprojekt van.
Ha ez így mind pipa, akkor nem látok rá reális esélyt, hogy a csaj félrelépett volna.
Kérdező, viszont minél előbb tisztázd a dolgot, hogy a lány el tudja dönteni, hogy akarja-e a gyereket egyáltalán. Pár hét hamar elszáll, aztán te se húzhatod a szád, hogy nem akarsz gyerektartást fizetni.
Én sem értem:
1. Nem terveztetek gyereket
2. Nem tudta, hogy meddő vagy
3. Valahogy védekeznetek kellett, lásd első pont.
4. Teherbe esett
9-es válaszoló kiterjesztett válaszával értek egyet.
Milyen betegséged van hogy nem lehet?
Egy orvost azért megkérdeznék és kivizsgáltatnám magam újra.
A friss vizsgálati eredménnyel kell a nő elé állni, ha azt hozta ki, hogy nem lehet gyereked.
Ha elvileg lehet, de nehezebben, tehát nem teljesen lehetetlen, akkor szülés után csináltass DNS tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!