Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Konzultáljak orvossal, mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzultáljak orvossal, mielőtt szakítok?

Figyelt kérdés
Párom terhes lett. Az alap problèma az, hogy nekem azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. Erről párom nem tud. Pici esèlye van hogy tőlem van. Mit tennètek a helyembe. Azon gondolkozom, hogy elmegyek megint dokihoz, konzultálok, hogy ez lehetsèges e. Illetve páromnak elmondom, hogy mi velem egèszsègügyileg, hátha kiböki a megcsalást. De nem tudom mi lehet a megoldás...
2023. júl. 12. 08:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%

Én csak azt nem értem, hogy van merszed húzni valaki idejét, hogy képzeled, hogy hitegetheted hogy lesz majd gyerek, csak most ez meg az, miközben te úgy tudtad, sosem lehet.

A barátnőd szeretett volna gyereket? Feltételezem igen.

Akkor mégis miért érezted feljogosítva magadat arra, hogy ezt elveheted tőle?

Ráadásul még hazudni is képes voltál.

Gerinctelen patkány.

2023. júl. 12. 12:42
 22/31 A kérdező kommentje:
Sose terveztünk gyereket... Sehol se írtam, hogy mi szerettünk volna....
2023. júl. 12. 13:03
 23/31 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, ha felmerült volna, akkor azèrt közlöm vele...
2023. júl. 12. 13:05
 24/31 anonim ***** válasza:
63%

Nos igen, ezêrt írtam, hogy ha most mondja el, hogy nem lehet gyereke, akkor a csaj nagy eséllyel szakít.

Írja, hogy esélyes, hogy tőle van. Ezek szerint védekezés nélkül szexeltek. A csaj nyilván abban a tudatban, hogy babaprojekt van.

Ha ez így mind pipa, akkor nem látok rá reális esélyt, hogy a csaj félrelépett volna.

Kérdező, viszont minél előbb tisztázd a dolgot, hogy a lány el tudja dönteni, hogy akarja-e a gyereket egyáltalán. Pár hét hamar elszáll, aztán te se húzhatod a szád, hogy nem akarsz gyerektartást fizetni.

2023. júl. 12. 13:05
 25/31 anonim ***** válasza:
91%
Nos, ha házasok vagytok, akkor mindenképpen téged tekintenek a gyerek apjának. Ha nem, akkor a párod mindenképpen fogja kérelmezni az elismerő nyilatkozatot, ha lelépsz, akkor is megteheti, mert a jog a gyerek érdekét védi és a gyerek érdeke az, hogy legyen apja. Nagyot fogsz koppanni, ha otthagyod és kiderül, hogy a gyerek tőled van.
2023. júl. 12. 14:03
 26/31 anonim ***** válasza:
92%

Én sem értem:

1. Nem terveztetek gyereket

2. Nem tudta, hogy meddő vagy

3. Valahogy védekeznetek kellett, lásd első pont.

4. Teherbe esett

9-es válaszoló kiterjesztett válaszával értek egyet.

2023. júl. 12. 15:05
 27/31 tandris45 ***** válasza:

Milyen betegséged van hogy nem lehet?

Egy orvost azért megkérdeznék és kivizsgáltatnám magam újra.

2023. júl. 12. 20:45
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

A friss vizsgálati eredménnyel kell a nő elé állni, ha azt hozta ki, hogy nem lehet gyereked.

Ha elvileg lehet, de nehezebben, tehát nem teljesen lehetetlen, akkor szülés után csináltass DNS tesztet.

2023. júl. 12. 22:21
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
#21 azért minden jöttmentnek ne legyen gyereke. Lásd pl. te.
2023. júl. 13. 03:04
 30/31 anonim ***** válasza:
42%
Majd írd le kérlek, mire jutottatok, szorítok nektek.
2023. júl. 17. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!