Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konzultáljak orvossal, mielőtt szakítok?
A nagy kupac xar már ott van. Elvileg lehet màr magzati korban DNS tesztet csinálni, de baromi drága és veszélyes.
A kupac xar meg úgy került oda, hogy eltitkolta, hogy nem lehet gyereke. Nem írja, hogy vazektómia, betegség, alacsony spermaszám, vagy vajákosasszony jósolta meg születésekor. Így nem lehet a kérdést komolyan venni.
A másik lehetőség, hogy most szakít, aztán várja, hogy a csaj beperli-e gyerektartásért, és lehet, hogy se család, se pár, de 25 évig fizethet.
Milyen betegség és mit okoz? Ugyanis nem mindegy, hogy kevés az életképes spermium, vagy egyáltalán nincs.
Amúgy meg menj el dokihoz, igazából semmit se vesztesz, csak egyszer bele kell verni egy pohárba, és megtudod a választ.
Anyámnak se lehetett...
Szoval meg az is lehet hogy tényleg a tied.
Üljetek le es mondd meg hogy neked ezt mondták. Meglatod a reakcióját. Ha megcsalt le fog fagyni.
De ugy tudom lehet születes előtt is DNS teszt, csak az drágabb. De ebben nem vagyok biztos.
Viszont ha termelődik spermad, akkor bármikor lehet köztük legalább egy ami elég életképes ahhoz hogy elérje a célját.
De beszélj az orvossal is.
9es vagyok
Amit én látok járható megoldásnak az a következő. Előre szólok, nem fogja kielégíteni az Abszolút Objektív Igazság iránti vágyat.
1. Elmész egy dokihoz és újra megméretteted magad. Természetesen betartod az ehhez tartozó előírásokat, pl 4 napig nem ejakulálsz, nem szaunázol, nem rottyantod a tojásokat, stb. Legyen az a cél, hogy a lehető legjobb minőségű anyagot add le. A kérdés az, hogy ha kihozod magadból a maximumot, akkor tudsz e részben termékeny lenni. Ha igen, akkor esélyesen tiéd a gyerek, kár rugózni rajta. Ha nem, akkor
2. Van egy friss papírod, ami újra kimondja, hog ymeddő vagy.
Odaállsz párod elé és azt mondod, hogy ami itt történt, az elvileg orvosi csoda.. vagy megcsalt. Legyen őszinte, mert hármotok sorsa ezen múlik.
3. Mond valamit, te pedig hiszel neki, és onnantól ehhez is tartod magad.
Ha az tmondja megcsalt, akkor dobd vagy ahogy neked tetszik.
Ha azt mondja nem csalt meg, akkor elfogadod és sajátodként szereted és neveled fel a gyermeketeket. Ez persze a meddőségi papírral akezedben kva nehéz lesz eleinte, de őszintén... egy megcsalás nem a világ és a gyerek sem azt fogja hívni apának, aki teherbe ejtette az anyját, hanem azt, aki minden nap ott van neki és számíthat rá
És a jövőben SOHA nem kérdőjelezed meg, hogy tiéd e a gyerek.
Illetve... ha a párod később bizonyítottan félrejár és emiatt szakítani akarz, akkor tolhatsz egy apaságit, hisz amúgyis el akarnád hagyni, szóval akkor már legyen tisztázva. De ugye ez azért mehet ekkor már, mert egyébként is el akarnád hagyni és nem ettől függne minden.
Nem irigyellek,s za rhelyzet, ugyanakkor a bizonytalanságon is túl lehet lendülni és nem azt nézni, hogy mi az igazság, hanem azt, hogy mit lehet kihozni belőle. És ebőbl még simán ki lehet hozni egy boldog családi életet, csak kell hozzá a te lelki erőd, hogy felülemelkedj a kételyeiden.
Nem egy sztorim van az ismeretségi körömből, ahol meddőségi papírral a kezében lett terhes. Egy betegségből még lehet annyira javuló állapot, hogy nemzőképes legyél.
Én inkább azt nem értem, miért titkoltaf el, hogy ez az állapotod a párodtól?? Ez alól a kérdés alól kibújsz rendre.
Hát figyi, az őszinteség jobb, ülj le vele beszélni nyíltan.
Igy még menthető valamennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!