Akinek 5 napnál többet késett a menstruációja, és konzultált orvossal, mit mondott a nőgyógyász, mitől történt?
kezelt PCOS-es vagyok,
rendszeres, 30-31 napos ciklusaim vannak, most viszont 4-5 napja késik, reggeli hcg tesztjeim rendre negatívak.
11-21. napig követtem az ovulációm, de nem volt a teszt alapján LH csúcs. Azt gyanítom, ebben a hónapban nem is ovuláltam, de lehet, hogy csak nagyon későn (első LH tesztes hónapom).
Feltételezett termékenységi ablakon kívül csak a 27. ciklusnapon voltunk együtt a férjemmel, ezért nincs kizárva, de kicsi a valószínűsége, hogy terhes legyek.
Érdekelne, hogy akinek késett több napot, végül kiderült-e, hogy mitől volt?
Későbbiekben, hátha másnak segítség, ha idetéved:
egy petefészekciszta volt az oka. egymást követoen volt ket anovulacios ciklusom is, gyógyszerrel lett meghozva az elso esetben, masodiknal kivartunk. azóta pedig minden hónapban van rendes oculációm az LH teszt szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!