Lehetek terhes?
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy az ovulációm utolsó napján, azaz szept.27-én védekezés nélkül közösültem a partneremmel. Hatalmas félreértés volt az egész, a csávó azt hitte, hogy szedem a fogamzásgátlót, de olyan hamar elsült, hogy szólni sem tudtam neki, hogy ha végez szóljon előtte. Rá kb 11 órára már be is vettem az esemény utáni tablettát, de ma van a 7. napja, hogy késik a menzeszem, viszont semmi különöset nem tapasztalok, sőt egy kicsit görcsöl is a hasam. Szerintetek baj lehet? Ha csinálok tesztek, és az negatív lesz, akkor megnyugodhatok?
Mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz, bár annyira lekezelő volt velem amikor kértem a tabit is, azt érezteti velem, hogy egy büdös k. vagyok, pedig minden épp eszű ember tudja hogy egy gyerek bármikor becsúszhat ha már szexel az ember, ezért is fordulok hozzátok. Remélem valaki tud valami megnyugtatót, esetleg hasonló, saját tapasztalatot mondani. Előre is köszönöm :)
7es köszi! Neked ez mikor volt?
Azóta nem volt változás a ciklusodban meg egyéb rosszabb lefolyások? Én ettől aggódom, azt írják hónapokig is kihathat az ilyen
5-ös: köszi a válaszod, egyébként amúgy sem szokott mindig napra pontosan megjönni, van amikor 2 nappal előtte, de volt már olyan hogy 2 hetet is csúszott.
Holnap veszek egy teszten, aztán megírom mi lett végül. De jézus, kurvára nem jó az időzítés, meg amúgy is :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!