Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy az ovulációm utolsó napján, azaz szept.27-én védekezés nélkül közösültem a partneremmel. Hatalmas félreértés volt az egész, a csávó azt hitte, hogy szedem a fogamzásgátlót, de olyan hamar elsült, hogy szólni sem tudtam neki, hogy ha végez szóljon előtte. Rá kb 11 órára már be is vettem az esemény utáni tablettát, de ma van a 7. napja, hogy késik a menzeszem, viszont semmi különöset nem tapasztalok, sőt egy kicsit görcsöl is a hasam. Szerintetek baj lehet? Ha csinálok tesztek, és az negatív lesz, akkor megnyugodhatok?

Mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz, bár annyira lekezelő volt velem amikor kértem a tabit is, azt érezteti velem, hogy egy büdös k. vagyok, pedig minden épp eszű ember tudja hogy egy gyerek bármikor becsúszhat ha már szexel az ember, ezért is fordulok hozzátok. Remélem valaki tud valami megnyugtatót, esetleg hasonló, saját tapasztalatot mondani. Előre is köszönöm :)

2022. okt. 16. 13:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
31%
kétlem hogy terhes lennél, a tabit is beszedted volt második menet is? milyen volt a csávó, ő is örömöt szerzet neked, egy éjszakás volt? még mindig veled van
2022. okt. 16. 15:07
 12/16 anonim válasza:
31%
Remélem.
2022. okt. 16. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A hormonadag miatt amit bevettél késhet sőt el is maradhat. Mivem időben cselekedtél kevés az esélye de van. Mellesleg ha egy "idegen" partnerrel szexelsz használj óvszert, mert bármit is elkaphatsz tőle
2022. okt. 16. 16:01
 14/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek: egyszeri alkalom volt, de ismerem a fiút, tudom, hogy igényes, nem is ezzel volt a baj. De jelentem, ma este megjött!

Szerintetek azért csináljak egy tesztet azért vagy így már felesleges lenne?

2022. okt. 16. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:

3 hét után már elég jó szenzitivitással kimutatják a gyorstesztek is, csinálj egyet, rá egy hétre egy kontroll tesztet.

Az orvosod azért volt mufurc, mert a megszakításos ugyanúgy hazárdjáték. Azzal is bármikor összehozhatod a gyereket csak a szerencsén múlik a dolog.

2022. okt. 16. 21:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Hár az biztos, hogy mégegyszer ilyet nem akarok átélni, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)
2022. okt. 16. 22:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!