Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14mm-es nyálkahártya menzesz...

14mm-es nyálkahártya menzesz késése után 8 nappal.. Menzesznek semmi jele. Nektek volt már ilyen? És ha igen,akkor mi volt? Has és derékszúrkálás is jár hozzá. HCG vérből 0.100

Figyelt kérdés

2022. okt. 6. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Valami oknál fogva nem tud leválni!

A szervezetedben nincs hcg így terhes NEM vagy!ha továbbra se jön meg akkor írnak fel gyógysuert ami segít!

2022. okt. 6. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
HCG véreredmény alapján kb.kizárnám a terhességet, de ilyet még nem tapasztaltam, doki mit mond?
2022. okt. 6. 10:19
 3/9 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy sztk alapú nődokinál voltam..

Semmit nem mondott

Elviharzott majd menjek vissza..

Így inkább jövhétre kértem időpontot magándokihoz..

Ha pénzt perkálok hátha több választ is kapok.

Illetve a jobb ovariumban találtak 1.5cm-es szabálytalan szélű echomentes képletet.

Erre sem mondott semmit

Ultrahangos szerint nincs cista.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2022. okt. 6. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Tegnap is lett mondva, hogy terhes nem vagy. Mindenképp menj másik orvoshoz, az majd ad olyan gyógyszert ami meghozza a menstruációdat.

2022. okt. 6. 11:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben tisztában vagyok vele hogy nem vagyok az..

A becsatolt kérdést nem én tettem fel..

Csak kíváncsi vagyok hogy veletek is volt már-e ilyen,és ha igen akkor mi volt az oka 🙂

2022. okt. 6. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Valami hormongubanc lehet. Valószínűleg kapsz majd gyogyszert ami levalasztja. Egyébként ovudat tudod mikor volt? Bar a 14mm mondjuj vastag de lehet h szimplán csuszott most az ovud, es meg csak most kezd kesni
2022. okt. 6. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért, még ha most kezdene késni...hcg már bőven lenne. Mert az már nem várt előtt is van pláne vérben.

A petefészekben az echomentes képlet lehetett a tüsző. Ami jelezheti, hogy volt ovud, de ez sem biztos. Sanszosabb, hogy nem repedt meg a tüsző.

Majd megjön. Annyira még nem durva a vastagság, hogy hormonnal meghozzák....

2022. okt. 6. 12:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Ovumnak elméletileg szeptember 12.körül kellett volna lennie.

Hormon inkább nálam szóba sem jöhet,próbálim rábízni a természetre.

2022. okt. 6. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:

6 vagyok.

Nem irtam, hogy HCGnek nem kene latszodnia. Csak azt, hogy lehet meg csak most kezd kesni.

2022. okt. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!