14mm-es nyálkahártya menzesz késése után 8 nappal.. Menzesznek semmi jele. Nektek volt már ilyen? És ha igen,akkor mi volt? Has és derékszúrkálás is jár hozzá. HCG vérből 0.100
Valami oknál fogva nem tud leválni!
A szervezetedben nincs hcg így terhes NEM vagy!ha továbbra se jön meg akkor írnak fel gyógysuert ami segít!
Az a baj hogy sztk alapú nődokinál voltam..
Semmit nem mondott
Elviharzott majd menjek vissza..
Így inkább jövhétre kértem időpontot magándokihoz..
Ha pénzt perkálok hátha több választ is kapok.
Illetve a jobb ovariumban találtak 1.5cm-es szabálytalan szélű echomentes képletet.
Erre sem mondott semmit
Ultrahangos szerint nincs cista.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Tegnap is lett mondva, hogy terhes nem vagy. Mindenképp menj másik orvoshoz, az majd ad olyan gyógyszert ami meghozza a menstruációdat.
Teljes mértékben tisztában vagyok vele hogy nem vagyok az..
A becsatolt kérdést nem én tettem fel..
Csak kíváncsi vagyok hogy veletek is volt már-e ilyen,és ha igen akkor mi volt az oka 🙂
Azért, még ha most kezdene késni...hcg már bőven lenne. Mert az már nem várt előtt is van pláne vérben.
A petefészekben az echomentes képlet lehetett a tüsző. Ami jelezheti, hogy volt ovud, de ez sem biztos. Sanszosabb, hogy nem repedt meg a tüsző.
Majd megjön. Annyira még nem durva a vastagság, hogy hormonnal meghozzák....
Ovumnak elméletileg szeptember 12.körül kellett volna lennie.
Hormon inkább nálam szóba sem jöhet,próbálim rábízni a természetre.
6 vagyok.
Nem irtam, hogy HCGnek nem kene latszodnia. Csak azt, hogy lehet meg csak most kezd kesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!