Adri7 kérdése:
December 31én teszteltem digitális teszttel (2-3 het) pozitívat január 7én voltam orvosnál .lehetséges hogy az ultrahangon meg semmit nemlattam csak a 9mm nyalkahartyat?labor pozitív.
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 13:42
1/13 anonim válasza:
Felesleges volt ilyen korán orvoshoz menni, csak arra volt jó hogy most itt feltehesd ezt a kérdést. 7,8 hét előtt minek orvos. Nem lát semmit ellenben remek stresszben tudja tartani a, kismamát.
2/13 anonim válasza:
Amúgy 9mm elég sovanyka terhessegben. Elvileg 8tol jó de vékonynak tűnik.
3/13 A kérdező kommentje:
Azt gondolom ezért van az oldal hogy feltedd a kérdésed. Illetve a kérdés nem az volt hogy koran vagy feleslegesen volt e orvosi vizsgálat. Hanem hogy lehetséges e hogy nemlat semmit az új:) elég lett volna Azt megválaszolni de azért köszönöm
2022. jan. 8. 14:12
4/13 anonim válasza:
9mm az még peteéréskor is kevéske.
5/13 anonim válasza:
Ha pozitív a verteszt, akkor terhes vagy. A tobbi a kérdéses
6/13 anonim válasza:
Kérdező, ez az oldal csak részben van azért, hogy feltedd a kérdésed. Részben pedig azért, hogy a már feltett kérdések között tájékozódj. Mondjuk ezt te is megtehetted volna december 31-én, és akkor nem rohansz feleslegesen orvoshoz idő előtt... És akkor most nem kapnád ennél a bugyuta kérdésnél az ívet. Erről még az orvos sem tudja, hogy mi lesz belőle, és teljesen normális, hogy nem lát semmit, mert szegény ember nem látnok vagy csodatévő, hanem orvos.
7/13 anonim válasza:
Te tudod, most jobb ha azt írjuk 9 mm nyalkahartyan nem is biztos hogy megtapad? Hiába pozitív a verteszt? Másik kérdés mennyire pozitív? Nem mindegy h 15 v 6346 a hch érték mert a 15 bár papiron poz2de orvosilag 0 és negatív.
8/13 A kérdező kommentje:
Na akkor csak beszélgessetek egymás között mennyire okosak empatikus vagytok
2022. jan. 8. 14:42
9/13 anonim válasza:
De mit vársz?! Hogy azt írjuk, a doki hülye, mert te terhes vagy egy szupergyerekkel, és a doki félrenézte, nem 9 mm az, hanem 9 hónapos baba?! Nem tudom, milyen empátiát vársz, itt nincs miben együttérezni. Ha kicsit is értelmes ember vagy, az általános iskolás bioszismeretekkel tudnod kell értelmezni a helyzetet...
10/13 anonim válasza:
Imádom amikor még nekik áll feljebb. 😂 KÉPZELD nálam egy, személyes tapasztalat volt!!! Verteszt pozitív, 17.8 hcg, előtte digitális és sima teszt is, pozitív, mégsem tapadt meg. De ha neked nem kell tapasztalati vélemény akkor főjél egyedül a levesben aztán majd írd ki újabb postban pár nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!