Egy halvány pozitív terhességi teszt után (ClearBlue), két napra rá, reggeli vizeletből negatív (ClearBlue digitális)?
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi a fent leírt kérdésre!
A menstruációm két napja késik, bár nem teljesen mérvadó mivel van, hogy 4 napot is csúszik.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes tovább tesztelgetnem míg esetleg be nem toppan a “nemvártam” vagy emelkedik a hcg hormon a szervezetemben, vagy ezt elkönyvelhetem sikertelen próbálkozásnak?
Válaszaitokat előre is köszönöm!:)
Aranyszabály, hogy mindig csak egy típusú teszttel tesztelünk, mivel csak azokat lehet összehasonlítani.
Én megkockáztatnék még egy tesztet azzal, ami először pozitívat mutatott.
A digitális amúgy is teljesen felesleges, csak többe kerül - kettőig elszámolni meg talán mindenki tud ingyen is.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!:)
Csalódott voltam ma reggel mikor a digitális negatív lett hiszen, úgy gondoltam, hogy ha a másik pozitív lett akkor talán ez is az lesz, ettől vártam a megerősítést ami sajnos elmaradt!
Azért még reménykedem, hogy baba van a dologban, de megfogadom a tanácsaitokat és türelmesen várok a teszteléssel is!
Egyszer sajnos már volt kémiai terhességem, ott 4 pozitív tesztem lett (igaz, hogy halvány volt de a napok előrehaladtával erősödött valamicskét)! Viszont a digitális akkor is negatív lett. Hasonlóan a mostani helyzethez azt gondoltam akkor biztos nincs baba, majd még 2 tesztem pozitív lett.
Aztán megjött az erős vérzés görcsökkel..
Megfogadtam, hogy ez alkalommal nem fogom elhamarkodni a tesztelést de ilyenkor türelmesnek lenni szinte lehetetlen!
Most megvárom ezt az átlag 4 nap csúszást, szóval két nap múlva tesztelek megint. Nagy a remény!
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!