Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap pozitiv ma negativ...mi...

Tegnap pozitiv ma negativ...mi lehet az oka? Csak kemiai terhessegem volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap reggel pozitivat teszteltem. Igaz halvanyat, de ott volt! Ma reggel viszont negativat.. Volt igy valakinek? 2kulonbozo teszt :) egy papir es egy kazettas.. Kazettas lett negatív az egyszeru papir pedig pozitiv.

2021. dec. 9. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan érzékenységűek voltak? Késik már?
2021. dec. 9. 12:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen 10es volt mindketto...
2021. dec. 9. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezért szokás egyfajta tesztet használni csak.

Holnap tesztelj újra valamelyik már használt fajtával, reggeli első pisiből, minden utasítást betartva.

Kémiainál sem ürül ilyen gyorsan ki a Hcg...

2021. dec. 9. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Na ezért kéne elfelejteni az idő előtti tesztelést.

A nemvárt napján bőven jó volna a 25-ös, és akkor az eredmény is értékelhető volna. De magyarázhatjuk itt ezt az oldalon, ahogy látom...

2021. dec. 9. 12:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Menzesz napjan teszteltem, nem ido elott :)
2021. dec. 9. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:
6%

Akkor meg minek a 10-es teszt?!

Tesztelj holnap reggel azzal a fajtával, ami pozitív lett.

2021. dec. 9. 12:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Mivel szinte mar csak 10-es erzekenysegueket lehet kapni azért. Koszonom nem kertem oktatast szerintem. Tapasztalatokat szerettem volna azoktol, akik mar jartak igy :)
2021. dec. 9. 12:43
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

Csak kérdem: És mit segít rajtad a tapasztalat? Ha más ilyen előzményekkel terhes volt, akkor te is az vagy?! Badarság.

Mint ahogy az is, hogy csak 10-es tesztet lehet már kapni... Ne tudom, milyen alternatív univerzumban élsz.

2021. dec. 9. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is az egyszerű lett pozitív, a kazettás negatív. Azért csináltam meg a kazettásat, mert az volt a drágább, biztos jobb. De nem...A lányom már 11 éves :)
2021. dec. 9. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nemvárt napján halvány pozi volt 10-essel. 2 nappal később negatív. Aztán 3 nappal később megjött, összesen 5 nap késéssel. Kémiai volt.
2021. dec. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!