Van olyan terhességi teszt amely a menstruáció előtt kimutatja a terhességet?
Van, de azért teljesen hülyének nem kell lenni, csak mert gyereket akarsz.
Ha 27-én kellene megjönnie, akkor még ovulációd sem volt, mitől lennél terhes?
Az érzékeny tesztek is menzesz előtt max 1-3 nappal mutatják ki.
Nem ovuláció előtt jósolják meg a még nem is létező terhességet....
Szerintem ugy ertette, hogy azert ne kattanj meg igy, a ciklusod kozepe fele :)
Nekem ovu utani 11 ill. 12. nap mutatta a Rossmann Facelle martogatosteszt halvanyan, de egyertelmuen a ket gyerekem.
A clearbluenak van olyan tesztje ami 5 nappal a nem vart menzesz elött alitolag ki mutatja. De nekem nem mutatta ki. Söt az el maradt menstruacio napjan sem mutatott pozitivat, ellentetben egy olcsobb tesztel, amin eggyertelmü volt a ket csik.
Az a baj, hogy ha meg is törtent a be agyozas az nem biztos, hogy sikeres lesz, es ha meg jön a menzesz akkor csalodast okozol magadnak.
De nyilvan vannak olyan tenyezök(progeszteron hiany, veszelyes munkakör, egyebek..) ami miatt az ember lánya jo ha minel hamarabb tudja mi a helyzet.
Sok sikert kivanok remelem össze jön a baba.
Nem, itt a legnagyobb baj az, hogy még peteérése sem volt valószínűleg, de már temeti a hónapot 😀
Jól érzed kérdező, szinte biztos, hogy még nem sikerült teherbe esned. A nem várt előtt 3-4 nappal már tesztelhetsz 10-es érzékenységű teszttel. Az eredmény nem 100%-os akkor sem ha negatív, akkor sem ha pozitív. (Nekem volt hogy pozi teszt és 1 hét késés után megjött.)
Azt próbálják leírni a válaszolók, kedves kérdező, hogy még nem volt ovulációd a hónapban.
Tehát kb most kellene szexelned egyet, és rá 10 napra TALÁN már látszana valami.
Ovuláció előtt nem eshetsz teherbe, mert nincs petesejt.
Rosmannban kapható Facelle teszt már mutatta az ovu utáni 10. napon. Jól látható pozit teszteltem. :)
Ezután csináltam a 12-en is, az egy predictor volt, az meg már erős pozit mutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!