Akinek kèmiai terhessége volt, mikor jött meg a menstruációtok? Nekem tuti kémiai mert 12dpo elég erős volt a predictor de azóta nem erősödik, inkább kicsit halványabb lett 😕 ma kellett volna megjönnie, gondolom meg is fog csak kérdés kb mikor?
Azért szerintem még ne temesd.
Függ attól hogy milyen koncentrált a pisi. Hogy ugyanolyan tesztet használtál-e. Igazából a teszt a hcg jelenlétét mutatja ki, de a hcg szintre a tesztcsík erősségéből nem lehet következtetni. Ha jelentősen halványabb, akkor talán valóban gond van, de ha hasonló erősségű akkor egyáltalán nincs minden veszve!
Nekem amúgy 3 nappal a nemvárt után jött meg kémiai terhességnél.
Hátha rendben lesz, én nem látom halványabbnak.
Nekem ilyen volt és az előző egy pindurt volt csak erősebb. 4 voltam
Ha van még teszted holnap is nézd meg, hátha nekem reggelre nem erősödött előzőnél hanem mindig délutánra.
Sajnálom😔
Nekem most volt februárban missed mert nem lett szívhang, most meg kémiai volt akkor ez jobb legalább nem kell a műtét.
4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!