Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 naposan visszaültetett...

5 naposan visszaültetett embriók esetében mikor mutathat már korábban pozitívat a teszt mint ET+14 napon? Ma vagyok ET+7 napon, de a teszt negatív. Tünet semmi. Lombikosok tudnátok tapasztalatokat írni? Köszönöm aki ír.

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 06:13
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül mondják, hogy 2 hétig ne tesztelj, mert félre vezet jobbra is meg balra is. Várd meg a vérvételt.
2021. dec. 6. 06:40
 2/45 anonim ***** válasza:

Menj el hcg vérvételre magánba!

Nálunk egyébként leszívástól számított 14.napon volt a vérvétel. Nekem ET+9.napon 3 napossal 66 volt a hcg-m. Ezt mást miatt kellett megnézni, de gondolhatod hogy örültem.

2021. dec. 6. 07:27
 3/45 anonim ***** válasza:

Nekem 5 napos embriókkal ET+9 naposan nagyon halványan mutatta a predictor/cyclotest. Persze úgy csináltam a tesztet, hogy tudtam bármi történhet. Ha pozitív lesz, akkor is lehet utána negatív. Ha negatív a teszt, akkor lehet még pozitív.

ET után kb 5 napig van a beágyazódás, és csak beágyazódás után kezd el termelődni a hcg. Eléggé korán teszteltél, próbáld meg pár nap múlva.

Sok sikert kívánok neked!

2021. dec. 6. 10:31
 4/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. ☺️ Bízom benne akkor, hogy korai volt még a teszt, bár a transzfer napján megkérdeztem az orvost mikor várható a beágyazódás, azt mondta 24-48 óra mivel 5 naposakat kaptam vissza. És ma pont egy hete volt a transzfer, így azt gondoltam a beágyazódás talán lezajlott a múlt hét folyamán és ma már próbálhatok egy tesztet hátha.. De sajnos negatív. Akkor reménykedem tovább. ☺️
2021. dec. 6. 10:49
 5/45 anonim ***** válasza:
Nekem ET+7 napon még teljesen negatív volt a predictor, ET+9-en meg nagyon halvány pozitív. A 8. napon nem teszteltem. Sajnos csak kémiai lett.
2021. dec. 6. 11:09
 6/45 A kérdező kommentje:

Ó nagyon sajnálom..

Akkor én még bizakodom a pozitív tesztben, bár kedd-szerdán kéne megjönnie.

2021. dec. 6. 11:40
 7/45 A kérdező kommentje:
És nálatok sem volt semmi különösebb tünet?
2021. dec. 6. 11:41
 8/45 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: én már megtanultam, hogy lombiknál nem lehet tüneteket keresni, mivel kapjuk a progeszteront, és az is tüneteket csinál. 5 lombikon vagyok túl már, amikor sikertelen volt akkor is puffadtam, nyilalt néha a hasam. Amikor sikerült (de végül vetélés lett), akkor is ugyanolyan volt. Szerintem ilyenkor nem lehet arra alapozni. Én legalábbis megpróbálok ezen nem stresszelni ilyenkor.
2021. dec. 6. 12:00
 9/45 A kérdező kommentje:
Értem. 5 lombikból egy lett sikeres és annak is vetélés lett a vége? Ó szegény, ez olyan igazságtalan. De gondolom nem adod fel. A progeszteron várhatóan kitolja a menstruációt is gondolom..
2021. dec. 6. 13:43
 10/45 anonim ***** válasza:

3-as vagyok: első nem sikerült, másodiknál ikreknek indult, majd hematómával (vérzéssel)kórházban másfél hétig. Elkezdett felszívódni, hazaengedtek, 1 hét múlva kontroll, doki közölte leállt a szíve. Műtéttel fejezték be. 3. és 4. lombik üres petezsák. Ezeknek is műtét lett a vége. 5. lombik pedig kémiai lett.

Nem akartalak elkeseríteni, csak ezért írtam, hogy lombikos szerintem nem tud tünetekre alapozni.

Még próbálkozunk egyenlőre...

Nekem sose jött meg amíg a progit szedtem, de a Kaáliban azt mondták, hogy úgy is meg kellene jönnie. Igaz nekem a vetélés se indult be egyszer sem, lehet a menstruáció is azért nem jön meg progeszteron mellett. De van olyan ismerősöm akinek progeszteron mellett is megjött a menstruáció.

2021. dec. 6. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!