5 naposan visszaültetett embriók esetében mikor mutathat már korábban pozitívat a teszt mint ET+14 napon? Ma vagyok ET+7 napon, de a teszt negatív. Tünet semmi. Lombikosok tudnátok tapasztalatokat írni? Köszönöm aki ír.
Menj el hcg vérvételre magánba!
Nálunk egyébként leszívástól számított 14.napon volt a vérvétel. Nekem ET+9.napon 3 napossal 66 volt a hcg-m. Ezt mást miatt kellett megnézni, de gondolhatod hogy örültem.
Nekem 5 napos embriókkal ET+9 naposan nagyon halványan mutatta a predictor/cyclotest. Persze úgy csináltam a tesztet, hogy tudtam bármi történhet. Ha pozitív lesz, akkor is lehet utána negatív. Ha negatív a teszt, akkor lehet még pozitív.
ET után kb 5 napig van a beágyazódás, és csak beágyazódás után kezd el termelődni a hcg. Eléggé korán teszteltél, próbáld meg pár nap múlva.
Sok sikert kívánok neked!
Ó nagyon sajnálom..
Akkor én még bizakodom a pozitív tesztben, bár kedd-szerdán kéne megjönnie.
3-as vagyok: első nem sikerült, másodiknál ikreknek indult, majd hematómával (vérzéssel)kórházban másfél hétig. Elkezdett felszívódni, hazaengedtek, 1 hét múlva kontroll, doki közölte leállt a szíve. Műtéttel fejezték be. 3. és 4. lombik üres petezsák. Ezeknek is műtét lett a vége. 5. lombik pedig kémiai lett.
Nem akartalak elkeseríteni, csak ezért írtam, hogy lombikos szerintem nem tud tünetekre alapozni.
Még próbálkozunk egyenlőre...
Nekem sose jött meg amíg a progit szedtem, de a Kaáliban azt mondták, hogy úgy is meg kellene jönnie. Igaz nekem a vetélés se indult be egyszer sem, lehet a menstruáció is azért nem jön meg progeszteron mellett. De van olyan ismerősöm akinek progeszteron mellett is megjött a menstruáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!