Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 naposan visszaültetett...

5 naposan visszaültetett embriók esetében mikor mutathat már korábban pozitívat a teszt mint ET+14 napon? Ma vagyok ET+7 napon, de a teszt negatív. Tünet semmi. Lombikosok tudnátok tapasztalatokat írni? Köszönöm aki ír.

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 06:13
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Komolyan, én nem értelek. Ennyire fontos neked, de mindent megteszel azért hogy bizonytalanságban tartsd magad. Vehetnél 10es tesztet, de nem. Elmehettél volna vérvételre, de nem. Eskü, te ezt "élvezed". Nem irigyellek.
2021. dec. 12. 23:12
 32/45 A kérdező kommentje:
Nem élvezem egyáltalán. Úgy teszek ahogy az orvos előírta. Teszteltem 10-essel is, az is negatív. Ma vagyok ET+14.napon, ma lesz vérvétel, majd kiderül.
2021. dec. 13. 06:27
 33/45 anonim ***** válasza:
Sikerült Kérdező?
2021. dec. 14. 09:08
 34/45 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megyek vérvételre, holnap minden kiderül. Még nem jött meg, mégcsak pecsételés sincs, de negatív a tesztem. Doki szerint ez semmit nem jelent, sok esetben még mindig nem mutatja a teszt mikor a vérvétel már igen. Ebben bizakodom még. Azt hittem progi mellett is előbb utóbb be fog indulni a menszesz, de 1 hete nem jön.
2021. dec. 14. 10:53
 35/45 A kérdező kommentje:
Hétfőn (ET+14) szerettem volna vérvételre menni, de az orvos ragaszkodott hozzá, hogy ET+16. napon menjek, ez volt a transzferes zárómra is írva, úgyhogy mostmár kivárom ahogy a doki kérte.
2021. dec. 14. 10:55
 36/45 anonim ***** válasza:

3-as vagyok: értem, csak azért kérdeztem mert azt írtad, hogy hétfőn mész vérvételre.

Nekem se szokott progi mellett megjönni. Nekem is Szegeden (Kaáliban) azt mondták, hogy ha negatív a teszt az még nem garancia, hogy nem sikerült.

Drukkolok neked!

2021. dec. 14. 11:07
 37/45 A kérdező kommentje:
Igen én már hétfőn szerettem volna vérvételre is menni mikor kiderült, hogy negatív a teszt, de a doki azt mondta hogy ne, majd csak szerdán menjek. Hallgatok rá. Megírom mindenképp az eredményt. Köszönöm a drukkot! ☺️
2021. dec. 14. 11:37
 38/45 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült. 😞
2021. dec. 15. 17:01
 39/45 anonim ***** válasza:
Sajnos sejthető volt. 19 napos embrióval már ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Sajnálom :( Remélem maradt még fagyasztva és akkor újult erővel a jövő évben mehettek értük. Drukkolok!
2021. dec. 15. 17:05
 40/45 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: Nagyon sajnálom:( Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön.
2021. dec. 15. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!