5 naposan visszaültetett embriók esetében mikor mutathat már korábban pozitívat a teszt mint ET+14 napon? Ma vagyok ET+7 napon, de a teszt negatív. Tünet semmi. Lombikosok tudnátok tapasztalatokat írni? Köszönöm aki ír.
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 06:13
31/45 anonim válasza:
Komolyan, én nem értelek. Ennyire fontos neked, de mindent megteszel azért hogy bizonytalanságban tartsd magad. Vehetnél 10es tesztet, de nem. Elmehettél volna vérvételre, de nem. Eskü, te ezt "élvezed". Nem irigyellek.
32/45 A kérdező kommentje:
Nem élvezem egyáltalán. Úgy teszek ahogy az orvos előírta. Teszteltem 10-essel is, az is negatív. Ma vagyok ET+14.napon, ma lesz vérvétel, majd kiderül.
2021. dec. 13. 06:27
34/45 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megyek vérvételre, holnap minden kiderül. Még nem jött meg, mégcsak pecsételés sincs, de negatív a tesztem. Doki szerint ez semmit nem jelent, sok esetben még mindig nem mutatja a teszt mikor a vérvétel már igen. Ebben bizakodom még. Azt hittem progi mellett is előbb utóbb be fog indulni a menszesz, de 1 hete nem jön.
2021. dec. 14. 10:53
35/45 A kérdező kommentje:
Hétfőn (ET+14) szerettem volna vérvételre menni, de az orvos ragaszkodott hozzá, hogy ET+16. napon menjek, ez volt a transzferes zárómra is írva, úgyhogy mostmár kivárom ahogy a doki kérte.
2021. dec. 14. 10:55
36/45 anonim válasza:
3-as vagyok: értem, csak azért kérdeztem mert azt írtad, hogy hétfőn mész vérvételre.
Nekem se szokott progi mellett megjönni. Nekem is Szegeden (Kaáliban) azt mondták, hogy ha negatív a teszt az még nem garancia, hogy nem sikerült.
Drukkolok neked!
37/45 A kérdező kommentje:
Igen én már hétfőn szerettem volna vérvételre is menni mikor kiderült, hogy negatív a teszt, de a doki azt mondta hogy ne, majd csak szerdán menjek. Hallgatok rá. Megírom mindenképp az eredményt. Köszönöm a drukkot! ☺️
2021. dec. 14. 11:37
38/45 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült. 😞
2021. dec. 15. 17:01
39/45 anonim válasza:
Sajnos sejthető volt. 19 napos embrióval már ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Sajnálom :( Remélem maradt még fagyasztva és akkor újult erővel a jövő évben mehettek értük. Drukkolok!
40/45 anonim válasza:
3-as vagyok: Nagyon sajnálom:( Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!