5 naposan visszaültetett embriók esetében mikor mutathat már korábban pozitívat a teszt mint ET+14 napon? Ma vagyok ET+7 napon, de a teszt negatív. Tünet semmi. Lombikosok tudnátok tapasztalatokat írni? Köszönöm aki ír.
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 06:13
41/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😞
Fagyasztott sajnos nincs, így márciusban kezdjük a következőt. Addig is hátha spontán sikerül.
2021. dec. 15. 19:16
42/45 anonim válasza:
Ha lenne fagyasztott embrió, akkor is 3 hónapot kötelező várni. Legalább pihen ilyenkor kicsit a szervezet. Én legalábbis ilyenkor erre gondoltam. Sok sikert kívánok🤗 (3-as válaszoló)
43/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ☺️
2021. dec. 15. 20:15
44/45 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, tudom milyen nehéz most ez, pláne karácsony előtt! :( Azt mondják, az első ritkán sikeres. Engem anno azzal bíztattak, hogy fiatal vagyok, minden esélyem meg van, hogy már az első sikerüljön. Ehhez képest a 30. születésnapomon volt a vérvétel és aznap derült ki, hogy nem sikerült, pedig borzasztóan reménykedtem.
Vannak az ember életében nagyon nehéz időszakok, de minden rossz után jön majd valami jó, meglátod!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok!
45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! ☺️
2021. dec. 16. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!