5 naposan visszaültetett embriók esetében mikor mutathat már korábban pozitívat a teszt mint ET+14 napon? Ma vagyok ET+7 napon, de a teszt negatív. Tünet semmi. Lombikosok tudnátok tapasztalatokat írni? Köszönöm aki ír.
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 06:13
11/45 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, ez tényleg szörnyű. Ennyi küzdelem és mégse. Tényleg nagyon igazságtalan. Remélem sikerrel jártok!
2021. dec. 6. 15:37
12/45 anonim válasza:
köszi:) én is drukkolok neked:)
13/45 A kérdező kommentje:
Ha esik a hő, akkor tuti mensi lesz igaz?
2021. dec. 7. 06:35
14/45 anonim válasza:
3-as vagyok: hát ebben nem tudok segíteni. Nekem akkor is felmegy 37 fokra ha menstruáció jön, meg a progi is mindig felviszi nekem. Amikor rövid ideig terhes voltam, akkor is 37 fok volt a hőmérsékletem.
15/45 A kérdező kommentje:
Nekem ma kéne megjönnie, tegnap és mai is esett 1-1 tized fokot. De ugye lombikos vagyok és kapom a progeszteront szuri, kúp és tabletta formájában is. De már belekattanok ebbe a bizonytalanságba. ET után 14 nappal kell tesztem azt mondta a doki és rá két napra vérvétel. Hol van az még… Közben ma meg nem várom a mensit.
2021. dec. 7. 10:31
16/45 anonim válasza:
3-as vagyok: Nem biztos, hogy megjön a progi miatt. Sajnos ez ilyenkor nagyon hosszú időnek tűnik. Próbáld elterelni a gondolataid valamennyire. Egy ismerősöm (itt gyakorin) például naponta tesztelt, mert neki az segített. Mindenki más ilyen téren. Max ha neked is segít, akkor tesztelj naponta (már ha nem stresszel még jobban). Vagy ha nagyon nem bírod, akkor 13-14.nap körül menj el egy fizetős hcg vérvételre magánlabora.
17/45 A kérdező kommentje:
Türelmes maradok és reménykedem. Köszönöm, hogy írtál. ☺️
2021. dec. 7. 11:01
18/45 anonim válasza:
Miért nem mész el magában vérvételre?
19/45 A kérdező kommentje:
Mert azt gondoltam hátha korai még ha azt mondja a doki, hogy csak 14 nappal a beültetés után teszteljek és csak rá 2 napra vérvétel.
2021. dec. 7. 12:08
20/45 A kérdező kommentje:
Még csak 8 napja volt a beültetés, csak paraszti ésszel gondolkoztam, hogy ha 8 napja kaptam vissza 5 napos embriókat, akkor elvileg 13.dpo-n vagyok ha azt vesszük. Ilyenkor meg -azt gondoltam- azért már csak lenne egy halvány pozitív teszt.. De lehet hogy lombik esetében más, nem tudom. Talán itt bezavar a sok hormon is, fene tudja miért a beültetés utáni 14.napot javasolják tesztelni..
2021. dec. 7. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!