Tegnap pozitív gabriel ma clearblue digitális negativ hogy ?
Ajánlatos csak egy fajta tesztet használni, mivel annak az eredményét könnyebb egymáshoz viszonyítani.
A digitális teszt pedig teljesen felesleges, a csíkok számát te is le tudod olvasni, nem kell ehhez + párszázért szenzor meg mikrocsip.
Szóval tárazz be a legfapadosabb tesztcsíkból 2-3 darabot, és amikor már a leghosszabb ciklusoddal számolva is tuti késik, akkor előírás szerint, reggeli első vizelettel tesztelj egyet...
#1-es azért ezt cáfolnám, SOSEM volt rendszeres a ciklusom, mégis adtam magunknak időt bármiféle vizsgálat előtt és első hónapban megfogant a kisfiam…
A kérdésedre a válasz pedig, nem tudom, a Gabriel milyen érzékenységű, de úgy tudom, a Clearblue nem túlságosan érzékeny, ezért azzal érdemes picit várni, de az legyen az első teszt, amit ellősz. Próbálj azonos márkát, ha lehet 10es érzékenységűt, mivel csak “elméletben” késik (rendszertelen mensi). Hajrá!
Jesszus, te valami spéci suliba jártál?! A teszt melletti tájékoztatót elolvastad? Na vajon mit jelenthet a + (pozitív) jel?
És a 3+ ? Hármasikreket? 🤣
Attól függ, ez mikor jött ki. Ez a kérdésben említett negatív Clearblue, ami átváltott pozitívra? Én is ilyet csinaltam, amikor terhes voltam, de nekem végig ugyanaz maradt a kijelzőn, és az eredmény eltűnt 24óra után, ahogy írja a tájékoztató us.
Ha viszont ez egy másik teszt, mint amiről először feltetted a kérdést, akkor valószínűleg terhes vagy, de a 3+ már 5 hetesnek felel meg, ezért a Gabriel negativitása után én ezt azért megkérdőjelezném.
Csinálj holnap vagy holnapután reggeli első vizeletből egy 10-es érzekenységű NEM CLEARBLUE!! tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!