Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Konzultáljak orvossal, mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzultáljak orvossal, mielőtt szakítok?

Figyelt kérdés
Párom terhes lett. Az alap problèma az, hogy nekem azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. Erről párom nem tud. Pici esèlye van hogy tőlem van. Mit tennètek a helyembe. Azon gondolkozom, hogy elmegyek megint dokihoz, konzultálok, hogy ez lehetsèges e. Illetve páromnak elmondom, hogy mi velem egèszsègügyileg, hátha kiböki a megcsalást. De nem tudom mi lehet a megoldás...
2023. júl. 12. 08:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%

Az orvosok is emberek, ergo tévedhetnek. Nem te lennél az első akinek lett gyereke, miután azt mondták neki, hogy nem lehet.

Szóval még ne gondolt, hogy 100% nem te vagy az apa.

Viszont nem ismerjük a párodat, nem látjuk mindennap. Így azt se mondhatjuk hogy tuti nem csalt meg.

Menj ennek utána és meglátjátok ki az apa.

2023. júl. 12. 08:54
 2/31 anonim ***** válasza:
92%

Miért nem lehet gyereked? Ugyanis nem mindegy, hogy csak VALÓSZÍNŰLEG nem lehetséges, vagy hogy fizikailag képtelenség. Tudod, a lottóötösnek is kicsi az esélye, mégis vannak, akik megnyerik. Nálunk a szomszéd néninek mondták, hogy nem lehet gyereke. Emiatt örökbe is fogadtak egy gyereket, rá egy hónapra meg teherbe esett a nő.

Egyébként meg fantasztikus lehet a kapcsolatotok, ha még az egészségi állapotodról sem tud.

2023. júl. 12. 08:59
 3/31 anonim ***** válasza:
92%

Hááát én nem venném ennyire biztosra, hogy nem te vagy az apa. Az, hogy "nem lehet gyereked" az egy elég tág fogalom, emiatt nem kevés tévedés is van benne, ráadásul évek távlatában simán változhat a helyzet

Konzultálj orvossal feltétlenül, deee szakítás szempontjából lehet hasznosabb lehet végiggondolni, hogy tulajdonképpen mit akarsz a párodtól stb...

Én azért nem szakítanék a párommal, mert valaki más tévedett.

De persze pároddal is beszélj erről, megpróbálhatod kiugrasztani a megcsalást a bokorból, de egyébként tényleg nag a valószínűsége, hogy te ejtetted teherbe.

Ha vannak heréid és ép az ondóvezetéked, simán.

2023. júl. 12. 09:02
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet gyereked?
2023. júl. 12. 09:18
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, én nő vagyok, de nekem is azt mondták, hogy nem lehet gyerekem. Több orvosnál is jártam, volt sok vizsgálat... és most lesz 3 éves a kislányom a hónap végén.
2023. júl. 12. 09:19
 6/31 A kérdező kommentje:
Igen, ez sz amièrt nem vagyok ebbe biztos, mert vannak tèvedèsek, csodák stb. Ha nem csalt meg termèszetesen nem akarok vele szakítani, de ha megcsalt, akkor maradni se akarok vele...
2023. júl. 12. 09:23
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet elvileg gyereked? Nő vagyok, papíron nem lehet gyerekem. Több hormonális probléma, nincs peteérésem, ciklusom se nagyon (össze vissza... hónapok kimaradtak), folyamatos uh követés és hormonpanelek után irányítottak a meddőségi klinikára. Ahol közölték, hogy sok gyógyszer és lombik, anélkül kivan zárva, hogy sikerülne. Nem akartam végigcsinálni, mert láttam mit szenvedtek körülöttem azok, aki lombikoztak. Rengeteg hormon aztán vagy sikerül vagy nem... (Akiket ismerek egynek sem volt elég egy beültetés, 2-4 közt sikerült nekik). 2hónap múlva, kezemben a meddőségi papírommal spontán terhes lettem 🤷🏼‍♀️. Probléma mentes terhesség, egészséges gyerek.
2023. júl. 12. 09:36
 8/31 anonim ***** válasza:
94%

Szépen megmondod neki, hogy elvileg neked nem lehet gyereked.

Aztán szakít veled ő, amiért erről nem szóltál.

Ha esetleg mégse, akkor meg megmondod neki, hogy szülés után ragaszkodsz egy DNS teszthez. Magán úton, nem hivatalosan, kb. 40 ezer. Utána tudni fogod, hogy a tiéd vagy sem. Ha vagy sem, akkor szépen összecsomagolsz a nőnek, és lehet menni.

Ha meg a tiéd, akkor tedd össze a két kezed, hogy sikerült, és nem barmoltad szét ész nélkül a családodat.

2023. júl. 12. 09:43
 9/31 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk azért azt megnézem, ha 9 hónap múlva cisnáltat egy DNS tesztet, akkor az nem barmolja szét a kapcsolatot. Ez kb azt jelenti, hogy a legelső és a legszebb pillanatokat nem fogja megélni a párjával és a gyerekével, mert épp bizalmatlankodik. Ha be is bizonyosodik, hogy ő az apa, akkor is eg ynag ykupac szart helyezett el a párkapcsolatban.
2023. júl. 12. 09:46
 10/31 A kérdező kommentje:
9#igen, ezzel nagyon is egyet tudok èrteni. Nagyon megfogtad a lènyeget.
2023. júl. 12. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!