Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha elnézem a barátnőm hűtlensé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elnézem a barátnőm hűtlenségét, akkor én egy "nyomorék" gyenge ember vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 14:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
25%

Csupán egy biztos pont vagy az életében, érzelem nélkül. Kellesz, mert ezt látja a külvilág, amúgy meg éli az életét, amit szeretne élni.

Másrészt olyan ingert kap a másiktól, amit tőled soha nem kapott.

Mindketten hibásak vagytok, mert képtelenek voltatok a nyílt, őszinte kommunikációra.

Ettől függetlenül ez a kapcsolat kuka. Tanultál belőle, következőben próbálsz korrigálni.

2023. jún. 10. 09:30
 32/35 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen igen, ez történt.

2023. jún. 12. 12:14
 33/35 anonim ***** válasza:
25%
#26 A saját nyomorodat vetíted ki minden emberre. Te megszívtad, vagy szimplán annyit érsz, hogy amint lehet, félrekefélnek melletted - ebből kifolyólag megkeseredtél, és úgy látod, hogy mindenkit megcsal(hat)nak. Akár tetszik, akár nem, a rossz természeted (ok nélküli féltékenység, gyanúsítgatás) közrejátszik abban, hogy egy másik mellett kereste a párod a boldogságot. Az meg az ő szegénységi bizonyítványa, hogy ahelyett, hogy kihajított volna előtte, akkor újított be valakit, amikor még te is keserítetted az életét. #17 voltam
2023. júl. 2. 15:48
 34/35 anonim ***** válasza:

33, Sajnálom, vagy éppen örülj neki, hogy olyan naív vagy, hogy el sem tudod hinni, de meg képzelni se, hogy van aki már akkor megcsal amikor meg annyit se mondtál, hogy “szia”.

Biztosan könnyebb így élni ahogy te teszed. “Minden csodálatos és mindenki szuper jó ember, engem senki soha nem fog megcsalni, ha tökéletesesen kiszolgálom a pàrom” bár valahol ez egy nyomorult élet lehet ahol mindig alárendeled magad nehogy megcsaljanak, mert azt hiszed akkor nem fognak.

Már tudom milyen típusú ember lehetsz, aki lát egy szép nőt és rögtön fröcsög, hogy semmit nem ér, egy nulla es azért csalják…elárulom neked nem csak a csalják, bárkit, bármikor, ha olyan a természete.

Egyébként elég gonosz dolog a részedről, hogy azokat hibáztatod akiket megcsaltak. Ekézed, hogy nullak es annyit is érnek, ők tehetnek róla biztosan nem adtak meg valamit akaratuk ellenére stb. Nagyon beteges a gondolkozásod kedves #17.

2023. júl. 4. 13:01
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak megbántani, de ez arra utal, hogy nem tudod érzelmileg megadni a párodnak azt amire vágyik. Tehát nem vagy alkalmas vele kapcsolatra.

Hiába csinálod meg rendesen, meg elégszer, hiába adsz meg neki mindent is, ha érzelmileg nem érzi magát jól melletted.

Talált valakit akiben megvan az ami belőled hiányzik.

Lehet, hogy baromi ronda a fickó, még az is, hogy qrvára öreg a csajhoz, de akkor is ami neki hiányzik az meg van benne.

Hosszútávon nem csupán a macho külső, jó szex, anyagi javak kellenek egy kapcsolathoz, hanem az a plussz. Sok nő azért van "ronda" pasival, mert érzelmileg nagyon egy húron pendülnek.

Neked ez a kapcsolat, már megbocsájtás ellenére is halálra van ítélve.

2023. júl. 9. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!