Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha elnézem a barátnőm hűtlensé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elnézem a barátnőm hűtlenségét, akkor én egy "nyomorék" gyenge ember vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 14:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%
Elnézni tudod mit szokás? Amikor rálépnek a lábadra a buszon a tömegben. Na azt az ember ELNÉZI. Az, hogy a nő, akivel elvileg kölcsönösen szeretitek egymást a hátad mögött kefél másokkal, szembeköpve a kapcsolatotokat, ami elvileg azt jelentené, hogy ti egymással... az nagyon nem az elnézés kategória. Ha neked elég nem odanézned és meg van oldva, az azt jelenti, hogy nem igazán érted a párkapcsolat fogalmát sem.
2023. jún. 9. 15:15
 12/35 anonim ***** válasza:
26%
6, igen ez egy nézőpont. És van még száz másik.
2023. jún. 9. 15:20
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
12. Igen. Ez az én nézőpontom, a tiéd meg egy másik, világos.
2023. jún. 9. 15:27
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Mégis te kötöttél bele. Mert neked fura, hogy másik nem úgy gondolkodnak ahogy szerinted kéne.
2023. jún. 9. 15:29
 15/35 anonim ***** válasza:
83%
14. Igen, fura. Szabadjon kifejezésre juttatnom. Ez egy ilyen platform, erről szólt a kérdés. Ja és nő vagyok, szóval ne bunkóskodj velem, ok?
2023. jún. 9. 15:37
 16/35 anonim ***** válasza:
29%
Nem, a kérdés a kérdezőről szólt. Nem random kommentelőkről. Nem voltam bunkó, és mi köze ehhez annak, hogy nő vagy? Én is az vagyok..
2023. jún. 9. 15:46
 17/35 anonim ***** válasza:
11%
Mindig mindenki azonnal irja ezen az oldalon, hogy szakitas es hatalmas vehemenciával mondjak, hogy megbocsáthatatlan dolog. Kozben pedig naponta vannak itt is kiirva megcsalos sztorik es kutatasok, hogy 50% folott a csalok szama. Ennyire ne kegyetek naivak, ha eppen ti vagytok a huseges felek eleg nagy az esely arra, hogy a parotok nem az. Most hiaba razod a fejed, hogy de veled mar pedig azok sajnos nem. De ez ilyen lesz mig vilag a vilag, az atlag ember ezzel soha nem mer majd szembenézni. Regen en is ilyen voltam, orditottam es toporzekoltam, hogy a huseeegg az milyen fontos es az en Belam aztán soha de soha, emellé jo feltekeny es gyanakvo is voltam. Jaj mit is ertem el vele??? Sok ideget es elpazarolt idot. Ha jol erzed magad valakivel erezd es elvezd, ne gorcsolj ezeken, hogy jaj huseg vagy nem huseg jaj ha megcsal akkor vege a vilagnak..nem nem lesz es eleg biztos hogy megcsalnak ezert foglakozz magaddal azzal amit te szeretnel, keress olyan tarsat akivel elvezet lenni es nem fogod banni ha kiderul megcsalt, nem fogod banni mert baromi jol erezted magad vegig, es magaddal is torodtel fejldotel. Ez a nem midnegy. Amen!
2023. jún. 9. 15:47
 18/35 anonim ***** válasza:
20%
17. Eljössz velem randizni?
2023. jún. 9. 15:49
 19/35 anonim ***** válasza:
23%
Hát mai világban már ugyan mindegy kár itt a nagy szerelmet keresni a kapcsolatok 90% valami félrelépès biztos volt vagy majd lesz. Mondjuk egy hazug sunyi gerinctelen patkánnyal nem tudnèk együtt èlni az biztos nincs is attól szánalmasabb annak nincs megbocsátás. De ha egy laza kapcsolatban vagytok akkor bele fèr ameddig velem is dug
2023. jún. 9. 15:50
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

17

Lehet azért tartunk itt, mert mindenki elnézi. Amúgy meg igen, ez ösztönből jön a nőknél és férfiaknál is (a háttér ok, mondjuk kicsit más)

2023. jún. 9. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!