Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kicsit pocakos akkor már azonnal nyomorék?
Figyelt kérdés
170/1032022. jún. 29. 07:59
1/40 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a pocakos férfiak.
2/40 anonim válasza:
Na nem az a térdig lógó fajta, hanem az a gusztán kinéző, mint pl Kevin James-nek.
3/40 anonim válasza:
A 103 kiló már nem a kicsit pocakos kategória :)
5/40 anonim válasza:
100+ kilóval az már nem kis pocak. Én elég tömör izmos genetikájú vagyok,mozgok is rendesen, magasabb is,de még így is sok lenne.
7/40 anonim válasza:
10/6 pasinak van valamennyi pocakja átlagban, 30 felett ez kb 10/8. ÉS a legtöbbnek van párja. Akkor hogy van ez?
8/40 anonim válasza:
Már elnézést, de van rajtad körülbelül 33kg.plusz,ott már rendesen bél van, nem pocak, még akkor is, ha izmos vagy.
Dobj fel egy fejnélküli képet, pontosabb véleményeket kaphatsz!
9/40 anonim válasza:
Igen, ezt mindenki tudja, az alapműveltség része.
-.-
10/40 anonim válasza:
Inkább az a nyomorék, aki egy férfira a "pasi" szót használja, meg ekkora súlyfelesleget "kicsi pocaknak" nevez 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!