Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az én hibám hogy ilyen nyomoré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám hogy ilyen nyomorék vagyok? Mást nem hibáztatok, de magamat miért kellene?

Figyelt kérdés
A tényeken semmi nem változtat, és talán nem is az én hibám, hanem azé aki ezt az egész rendszert kitalálta. Senki nem kérdezett meg hogy akarok-e élni ilyen áron, de gratulálok neki, hogy ilyen elbаszottul sikerült neki. Ha én valamibe belekezdek, akkor vagy csinálom, vagy neki se állok ha tudom hogy szar lesz. Nem tervezek semmi ilyesmit, de mi jogon gyávvázzák le és állítják be bomlott elméjűnek egyesek azokat, akik öngyilkosok lesznek? Egy rakat kémiai elem vagyunk mi is, vicc az egész.
2018. ápr. 25. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ööö... Egyél több vitamint!
2018. ápr. 25. 22:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Megint nem tudom miért tettem fel ezt a kérdést, mire számítok, de mindig reménykedek benne hogy fel lehet fogni miről beszélek.
2018. ápr. 25. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
He?
2018. ápr. 25. 22:42
 4/12 iamaveryniceguy ***** válasza:
Tégy úgy, ahogy jónak látod.
2018. ápr. 25. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Mélyen együttérzek veled, mert én is voltam ebben a mentális állapotban, nem is kis ideig. Én kárt is tettem magamban, remélem te előbb felébredsz, és nem folyamodsz ilyen dolgokhoz.
2018. ápr. 25. 22:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Mivel esélyem nincs megérteni ezt az egészet, nem hiszem hogy én leszek a világon az első akinek sikerül, egy megoldás van, hogy belefeledkezek valamibe. Az a baj hogy azt vezsem észe akármit találok, egyre kevesebb darabig érdekel.
2018. ápr. 25. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Kurv a sok ertelme volt kiirnod ezt a siramlast.
2018. ápr. 25. 22:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam is így volt. Volt régen egy hobbim, amibe elég sok időt és energiát öltem, de mára már egyáltalán nem foglalkozom vele, pedig az volt az álmom, hogy egyszer abból élek majd meg. Ha a pénz nem lesz akadály, lehet újrakezdem.

Azóta mondjuk van új hobbim, ami sokkal érdekfeszítőbb.

Az önismeret. Ajánlani tudom neked is. Végtelen lehetőségeket kínál, sose lehet megunni.

2018. ápr. 25. 23:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül ezzel kérdező, ma nekem is ilyen bánatos napom van. Vagyis az utóbbi időben egyre gyakrabban. Rég voltam ennyire padlón, mint monstanában.
2018. ápr. 25. 23:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Önismeret, ez igaz, de ez meg úgy alakul ahogy, amilyen hatások érnek és helyzetekbe kerülök. Vannak a tőlem független tényezők, amiket nem tudok kezelni. Azon gondolkodom sokat, hogyha tényleg csak ez a kis idő az élet, és utána minden feledésbe vész, nekem nem éri meg nagy erőfeszítéseket tennem semmiben. Legalábbis most így látom. Egyedül vagyok, pár barátomon meg anyámékon kívül nem hiányoznék senkinek, semmilyen felelőségem nincs senki iránt, nincs kivel a napi dolgaimat megbeszéljem, kevés kivétellel az emberek többségében csalódnom kell, vagy nem érzem azt, hogy velük lehetne komolyabban beszélni, egyáltalán érdeklődésük sincs. És sajnos nagy többségük is csak sodródik az élettel, hiába próbálja meg úgy előadni hogy céltudatos. Csak kibír, néha jól érzi magát, de nem ebből kellene állnia az életnek, nem ilyen arányban.
2018. ápr. 25. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!