Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az én hibám hogy ilyen nyomoré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám hogy ilyen nyomorék vagyok? Mást nem hibáztatok, de magamat miért kellene?

Figyelt kérdés
A tényeken semmi nem változtat, és talán nem is az én hibám, hanem azé aki ezt az egész rendszert kitalálta. Senki nem kérdezett meg hogy akarok-e élni ilyen áron, de gratulálok neki, hogy ilyen elbаszottul sikerült neki. Ha én valamibe belekezdek, akkor vagy csinálom, vagy neki se állok ha tudom hogy szar lesz. Nem tervezek semmi ilyesmit, de mi jogon gyávvázzák le és állítják be bomlott elméjűnek egyesek azokat, akik öngyilkosok lesznek? Egy rakat kémiai elem vagyunk mi is, vicc az egész.
2018. ápr. 25. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehetsz öngyilkos én nem ítéllek el. Sőt azt ítélem el aki ezt elítéli. Simán létezik hogy valaki csak ebben látja a kiutat.
2018. ápr. 26. 01:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Az élet szent és sérthetetlen. Sokan ezt vallják. Mert gyávaság, mert önzőséget látnak mögötte, meg lustasagot, hogy nem akar jobbat tenni sem magával sem mással.

És ezekért vagy "bomlott" elméjű. Lehet ugyan abban a cipőben járó nem nyavajog, próbál változtatni, te meg csak pukk eldobod az életet, a lehetőséget másra jobbra.

Nekem nincs időm jobb életet teremteni, a terveimet is kidobhattam, mert tényleg tikktakk van, de amíg tudok emberként élek, ha már nem is sokáig, és "nem adom fel", pedig megtehetném.

2018. ápr. 26. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!