Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasi kicsit pocakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi kicsit pocakos akkor már azonnal nyomorék?

Figyelt kérdés
170/103
2022. jún. 29. 07:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem kövér, csak erős csontozatú, mint Eric Cartman. :D
2022. jún. 29. 11:32
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Jó sok tepertő kisülne a picike pocidból.
2022. jún. 29. 11:34
 33/40 anonim ***** válasza:
26%
Ha van pénzed édes mackó vagy
2022. jún. 29. 11:36
 34/40 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Párom 120 kiló (picit magasabb csak), imádom a mackóságát :D (Igaz, minden formában szeretném, de tök jó ölelgetni így :D)

Neked inkább a személyiségeddel lehet a probléma. Ne érts félre, nem akarlak leírni - ennyiből nem is tudok pontos képet adni - de nagyon nem szimpi a kérdés.

"Akkor már azonnal nyomorék?" - ki állítja ezt?

Te? Akkor mihamarabb kezdj az önbizalmaddal valamit. Ha pusztán ennyi külsőleges infóból ezt vonod le, ráadásul saját magad iránt, az egyrészt gátol téged a boldog életben, másrészt egy párkapcsolatnak sem tesz jót. Persze, mindenkinek vannak hibái, a társad meg segít benne, de ez hosszú távon azért mégsem pálya.

Más nők? Sajnálom. Valószínűleg szívtelen pcsákba futottál bele. Az ilyenek véleményét nem szabad elfogadni, mert nem konstruktív szempontból mondták, hanem pusztán sértésből.

Más pasik, csajozási tanácsként? Szintén engedd el a füled mellett. Téves.

Szerinted így gondolkoznak a nők? Ez a legrosszabb. Ne állíts olyat, ami nem hangzott el, csak szerinted vannak ezen a véleményen.

Ez csak pár lehetséges háttér a sok közül, nem ártott volna kifejteni a kérdésben.

A pocakon meg lehet dolgozni, ha problémád van vele :) A sört a helyedben visszafognám, helyette isteni jól tud esni egy kis citromos víz ebben a hőségben :)

2022. jún. 29. 11:50
 35/40 anonim válasza:
63%
Az én páromnak is van egy kis pocakja, apatestű. Megállapították, hogy az apatestű férfiak a legjobbak az ágyban. Én nem tudom mihez hasonlítani, mert ő nelem az első.
2022. jún. 29. 12:02
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te vagy? Nem a pocakosság a gáz, hanem az, hogy emellett elvárod a csini vékony csajt olyan őskorszaki hímsoviniszta, a többség által már nem követett alapeszmék miatt, hogy "de hát én lehetek kövér, mert a zsíros kaják evése férfias, de a nő meg nem, mert úgy nem nőies".
2022. jún. 29. 12:19
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

160 cm 80 kg is szerintetek pocakos vagy egészségtelen túl súly?

egyébként ha valaha esélyem lenne nőnél nekem a telt nők jönnek be. Bár bele törődtem hogy nem lesz.

Nem is ez a lényeg csak kíváncsiságból kérdezősködök.

2022. jún. 29. 19:42
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

A te BMI indexed alacsonyabb, mint a kérdezőé. Te túlsúlyos vagy, a kérdező pedig I. fokú elhízásban szenved.

2022. jún. 29. 20:00
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Száraz mint az ítélet
2022. jún. 29. 20:08
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
37. Csak túl alacsony vagy, 175 alatt kevés férfival állnak szób a nők ismerkedés terén, persze pár jóképű 170 körülit látok csinos nővel, de az is több a 160 nál.
2022. júl. 1. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!