Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi kicsit pocakos akkor már azonnal nyomorék?
Egyszer leszólított egy csávó az utcán. Nem nézett ki rosszul egyáltalán. Viszont én kapcsolatban voltam, plusz volt egy erős megkeseredett tesze-tosza kisugárzása. A párbeszéd valahogy így hangzott:
- Szia, zavarhatlak? Bocsi, nagyon szimpi vagy, lenne kedved meginni velem egy kávét?
- Helló! Köszi a meghívást, de sajnos...
- Csak mert ronda vagyok, mi?? Te is olyan vagy, mint a többi!
Nem álltam le magyarázkodni, kétlem hogy megértette volna, hogy a külsejével pont nem volt semmi gond, ellenben a viselkedése majdnem ijesztő volt.
#15 vagyok, lemaradt a vége, a lényeg :D
Valami ilyesmi érzésem van a kérdéssel kapcsolatban is. Szerintem senki nem nyomorékozott le, egyszerűen csak nincs szerencséd a nőknél (akár van köze a súlyodnak hozzá, akár nincs) és te már előre eldöntöd magadban, hogy szerinted nyomoréknak tartunk.
Ez nem kis pocak, ez konkrétan bél.
És nem nyomorék, csak nem jön be.
Kicsit magas vagyok, gyurok, de 100kg egyaltalan nem kis pocakos…
Nekem meg 90kg is sok lenne.
Ilyen magas vagyok én is. 12 éve sportolok, izommal együtt vagyok 68 kiló. Na, ami nekem van, az a kicsi pocak. Amit össze tudok csippenteni a köldökömnél. Ami miatt nem látszanak a kockáim, csak a felső 2-4.
Hozzám képest 35 kilóval vagy nehezebb, ráadásul valószínűleg egy fűszálat nem emeltél még, nemhogy súlyzót.
Az nem kis pocak.
Az egy kib*szott nagy ótvaros sörhas vagy úszógumi. Vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!