Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők legtöbbje miért úgy képzeli el a cuckold férfit, mint valami nyomorékot?
Én például teljesen határozott/domináns beállítottságú vagyok, a munkahelyemen vezető beosztásban dolgozom, emellett jóképű, sportos, magas vagyok és tudom, hogy nagyképűen hangzik, de ennek megfelelően kedvelnek is a nők, szeretnek a társaságombam lenni, szívesen fogadják a bókjaim.
Ebből meg következik, hogy bár meglepődnek, amikor felhozom a témát, de nincs ellenükre, hogy egy másik sportos barátommal történjen valami.
1. mert a cuckoldok többsége az.
2. lehet nem is cuckold vagy, csak szereted a több pasi / 1 nő felállást. A domok is szeretik másokkal megdugatni a subjukat, attól még nem cuckoldok.
3. mert a nők túlnyomó többségének ez a felállás nem jön be. Nem szeretik ha tárgyiasítják őket, pl azzal, hogy a pasijuk más pasi(k)nak is odadobják őket
4. mert általánosságban a férfiakban van egy birtoklási vágy, nem akarják másnak adni ami az övék, ha egy férfi nem ilyen, akkor sok nő nem is tud már férfiként tekinteni rá.
#2: eredetileg a cuckold egy olyan férj, akinek a felesége házásságon kívüli szexkapcsolato(ka)t folytat.
Ma már főleg olyan pasikra használják, akik ezt tudják, sőt támogatják, legtöbbször jelen is vannak és nézik, többnyire passzív résztvevőként.
Sokan viszont összekeverik azzal, amikor a nőt a pasija "bedobja a közösbe", azaz más pasival/pasikkal együtt szexelnek vele, ami egyébként már nem cuckold...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!