Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Mi pontosan a cuckold kapcsolattal a gond?
Figyelt kérdés
Gyakran látok ilyen kérdéseket és látom, hogy elvileg a legtöbb nő nem igazán van benne.
De miért?
Ha én kapnék ilyen ajánlatot a feleségemtől, hogy szexeljek mással és ez még fel is izgatja, szerintem nem mondanék nemet.
Oké, nem esnél túlzásba, de van egy-egy barátnője, aki jöhetne.
Ezért nem értem mi ezzel a gond.
Nem hiszem el, hogy a nők nem ácsingóznak más férfiakra a férjükön kívül.
2021. márc. 10. 17:46
1/10 anonim válasza:
Én olyan típus vagyok, aki nem szeretné mással látni a barátját. Engem sem izgat, hogy más pasival legyek. Nem mindenki ilyen, kész
2021. márc. 10. 17:50
2/10 anonim válasza:
Biztosan vannak olyan nők, akik szintén sóvárognak más pasik után, de például nekem még gondolati szinten sem kellene senki a páromon kívül.
Másrészt pedig, amikor valaki bele is megy egy ilyenbe, megvan az esélye annak, hogy a férje emiatt másképp fog nézni rá. Ráadásul alapból sem jó jel az, ha az, aki elvileg szeret, azt akarja, hogy más szerezzen neked örömöt az egyik legintimebb módon...
2021. márc. 10. 17:50
3/10 anonim válasza:
Cuckold - kiégés biztos jele. Brrr.
2021. márc. 10. 17:58
4/10 anonim válasza:
Akkor én meg meg is fordítanám a kérdést: miért kell ezt normalizálni? Nem azt mondom, hogy beteges, nem ütközik törvénybe, ugyanolyan fétis, mint bármelyik. Szóval nem zavaer, hogy létezik, meg emberek csinálják, de engem kicsit sem érdekel, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Attól meg nagyon messze vagyunk, hogy ez egy alap dolog legyen. Nekem máskor azon lepődtek meg itt a gyakorin, hogy nem akarom, hogy az én pasim másik nővel feküdjön le. Ez fura nekem, de tényleg ez lenne most már a "normális" és a nagy többség így gondolkozik?
2021. márc. 10. 18:12
5/10 anonim válasza:
Ha szeretetteljes kapcsolatban vagyok akkor zéróaz esely hogy akár csak más ffiakról gondolkozzak. Én nagyon tudok szeretni és más nem ferkőzhet hozzam. A cuckold kapcsolatot a párom is elutasitaná.
2021. márc. 10. 18:33
6/10 anonim válasza:
Számomra a szexualitás, a párkapcsolatban megélt egyik legintimebb dolog. Azt sem kiteregetni, sem a páromon kívül mással megosztani nem szeretném. Engem ezek nem izgatnak, az meg hogy a páromat mással lássam, hát annak a nőnek a szemét kaparnám ki azonnal. Nem szeretek osztozkodni, ez van.
2021. márc. 10. 18:37
7/10 anonim válasza:
Mert az nem normális párkapcsolat, ha más dugja a feleséged és az téged felizgat.
2021. márc. 10. 18:38
8/10 anonim válasza:
Nyugodj meg, en ugy dugnek felre, hogy abban a masik szamara semmi orom nem lenne. De vezenyszora, az o koreografiajara nem fogok "tancolni".
2021. márc. 10. 19:21
9/10 anonim válasza:
Hogy micsoda? Azon túl, hogy a szívem szakadna meg, hogy a párom mással van, mert fel nem izgatna, még házhoz is hozhat valami fincsi betegséget. Nyami. Nem tudom, milyen beteg elme kellhet ahhoz, hogy erre csorgassa valaki a nyálát, de nekem olyan nem kéne, akit ez izgat. Plusz egyke vagyok és utálok osztozkodni. Előbb tépkedném ki szálanként annak a nőnek a haját, aki már csak megpróbál rámászni a páromra...
2021. márc. 10. 21:02
10/10 anonim válasza:
Én a gondolattól is undorodok hogy más pasival legyek. Vele is nagyon sok idő után mentem bele a szexbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!