Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás "tulajdonság", vagy az adott kapcsolattól függ?
Szerintem mindkettő létező jelenség. Ismerek olyat aki rendszeresen csalta a párját, fűvel-fával szinte szó szerint.
Meg olyat is akinek volt egy rossznak mondott kapcsolata és összejött titokban valaki mással. Később ő lett a párja. Azóta külső szemmel jól megvannak, nagy a boldogság.
Függhet jellemtől és körülménytől, de valójában a megcsalás egy TUDATOS DÖNTÉS. És mint a legtöbb döntést, befolyásolja a jellem és a kapcsolat, de még az adott szituáció és elmeállapot is. De akkor is egy saját és tudatos döntés, azaz semmi esetre sem tolható át a felelősség múltbéli tapasztalásra, jellemhibára, traumára, sértődésre, más emberekre vagy a párkapcsolatra.
Természetesen a szexuális erőszakra ez nem vonatkozik, de szerintem csak nagoyn kevesen tekintik azt is megcsalásnak. De azért a kedvükért kiemeltem, biztos, ami biztos:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!