Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megcsaltak, őszintén, utána nem hasonlítottad magad a másik nőhöz / férfihez?
Szerintem háttérbe szorul mennyire tönkreteszi ilyen szinten az ember önbizalmát, ha mondjuk teljesen másik kaliberű emberrel lett megcsalva. Ha pedig megbocsát, mégnehezebb.
Nekem pl évekkel ezelőtt történt hogy megcsaltak, megbocsátottam (hiba volt) de akkor egy masszív 1,5 éven keresztül nézegettem a nőt ahol csak tudtam . Instagram / Facebook / Tiktok. Meg akartam tudni miért több ő, mi lehetett benne az a plusz…. Mindig meg akartam győzni magam hogy nem is olyan szép de persze sosem sikerült, ezáltal egy nagy nullának éreztem magam.
Ti voltatok így?
Teljesen felesleges nézegetni és agyalni, hogy a másik mitől lehet több vagy jobb. Egyáltalán nem is biztos, hogy több vagy jobb. Sokkal inkább az esetek nagy részében egész egyszerűen csak másabb. Ami éppen akkor, amikor a megcsalás történt, az kellett vagy csak épp az volt.
Lehet, hogy máskor egyáltalán nem lenne érdekes a párodnak, csak akkor, amikor történt.
Hozzá hasonlítani magadat meg szintén abszolút felesleges, ugyan az az eredmény, hogy nem feltétlenül jobb, ismétlem, csak másabb, "újabb".
Olyan is van sokszor, hogy akár rosszabb is külsőre, belsőre is az illető, akivel megcsaltak. Nekem most több ilyen eset volt az ismerősi körben. Csak pislogok, hogy pl. a jóképű, sportos testalkatú, tök normális és jó pasast miért cserélt le az egyik kolléganőm egy szottyadt, pocakos, fogatlan, kopaszodó pojácára. A legjobb, hogy a kolléganőm sem tudja megmagyarázni. Azt mondta, mert másabb és megfogta benne valami, amire épp szüksége volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!