Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy ha egy apuka otthagyja a családját egy másik nőért, a közvélemény gyakrabban a nőt (akiért otthagyja) hozza ki nagyobb bűnösnek, mint a férfit?
Általában ezt csak a feleség és max annak a barátnői gondolják így, bűnbakot keresnek.
Én mondjuk eleve nem kezdenék foglalt emberrel, nem tudnék benne bízni, ha két vasat tart a tűzben.
De azt nem lehet kivédeni, hogy egyszer szembejön veled valaki, akit megismersz és megfog. Ismerek olyan férfit, aki semmit az égegyadta világon nem csinált az új nővel, csak beszélgettek, jóban lettek és a férfi úgy döntött, hogy nem akar a jegyesével maradni. Lezárta a kapcsolatot és utána kereste csak fel a barátnőmet. Igaz, hogy viszonylag frissen, de legalább már szingliként. Szóval miért is lenne ilyen esetekben, vagy bármikor az új nő a hibás?
Van az a mondás, hogy akit vinni lehet, azt vigyék is.
Attól függ mely oldalt hallgatod annak van igaza.
Egy ilyen esetért általában mindketten felelnek.
Mert mindig a nő a hibás.
A feleség prűd, a szerető qrva. Szegény apuka biztos el volt hanyagolva.
Ha a feleség a csaló? Szegény felszarvazott férj, feleség qrva, a szerető pedig, aki itt ugye férfi... őt nem is szoktuk említeni. Se qrvának, se csábítónak, senki nem mondja, hogy tönkretett egy családot.
Mi férfiak ilyenek vagyunk, egy darabig tudunk nemet mondani, de sokáig nagyon nehéz. Azt pedig pontosan tudta, hogy nős vagyok és gyerekeim vannak. Mégis mindig flörtölt velem, jött oda, meg ha kimentünk cigizni, egyből ő is kint volt. Egyik dologból jött a másik, de utólag belátom, hogy mennyire naiv voltam. Hallotta, mikor hívtam a feleségem, és néha vitáztunk, vagy csak megkért, hogy menjek el munka után vásárolni, én meg morogtam az orrom alatt. Egyből jött a válasz, hogy milyen az ilyen feleség, milyen lusta, önző. Telebeszélte a fejem, hogy jobbat érdemlek. Valakit, aki szebb, vékonyabb, fiatalabb. Mint ő.
Egy éven át ment ez, szép módszeresen, mire a szeretőm lett. Egy pár hónapig ment minden titokban. Munkaidőben is tudtunk kettesben lenni, kicsit előbb eljöttünk néha, nála vagy a kocsijában szexeltünk, aztán hazavitt, mintha akkor értem volna oda a busszal. Volt, hogy két megállóval előbb szálltam buszra, hogy a feleségem ne vegyen észre semmit.
Aztán jött a követelőzés, hogy mégis többet akar, válasszak. Váljak el, hiszen ott van megcsalás, ahol a házasság eleve rossz. Végül "véletlenül" lebuktunk.
A feleségem összetört, kidobott. A vonatról hívtam a barátnőm, hogy elérte, amit akart, költözök hozzá. Akkor ért a higed zuhany, hogy "ő erre még nem áll készen". Felnőtt létemre sírva hívtam az anyám, hogy ha nem fogad be, akkor az utcán alszok. Nem örült, de befogadott.
Aztán a barátnőm egyre ritkábban jött oda a munkahelyünkön is, egyre ritkultak a találkozók. Állandó vitákat generált, a végén minden találkozó úgy ért véget, hogy takarodjak, látni se akar.
Aztán véletlenül megláttam egy másik férfival.
Kiborultam teljesen, hogy ezért akarta, hogy elváljak, ezért dobtam el az életem, mindent. Neki ez csak szórakozás? Annyira összevesztünk, hogy a munkahelyen se tudtam volna látni, inkább felmondtam.
Nagyon nehéz időszak jött, nem volt egyszerű újra munkát találni. Mindenki utált. A feleségem, a gyerekeim, anyám, rokonok, volt kollégák, volt baràtok. Semmi pénzem nem volt. 20 kilót fogytam két hónap alatt a stressztől.
Az akkor már volt barátnőm meg röhögve jött szembe az utcán a pasijával.
Csak azért írtam ezt le, mert nem igaz, hogy a szerető csak véletlenül került abba a helyzetbe, olyan kis ártatlan.
#7 Pedig te tehetsz az egészről.
Nincs mentséged arra, hogy gerinctelen vagy és ostoba.
A szeretőd semmivel nem tartozik neked, arról sem tehet, hogy egy szerencsétlen csóringer vagy.
Soha nem mondta, hogy költözz be hozzá és eltart, csak azt mondta, hogy döntsd el mit akarsz.
#7 sajnálom,de így jártál. 2 szék közül a földre.
Mivel kapcsolatban voltál és ez a nő ennek tudatában kavart veled,miért is várt volna tőled bármi komolyat? Ugyanannyit nyújtott,amennyit te is. Ha melletted ismerkedett,hát az ő dolga,mivel te nem ígértél neki semmit. Ha nem buktatok volna le,azóta sem valtal volna el a feleségedtől. Ne haragudj,de nem tudom az ilyeneket sajnálni.
Nem kezdtem még házas férfivel és nem is áll szándékomban,na de ha 1x mégis erre adnám a fejem szingli nőként,és én akarnék vadászni valakire,akire nagyon vágyom és az a valaki kapható erre,akkor nekem mi közöm is van ahhoz,hogy neki ez milyen következményekkel jár? Semmi. Ez nem a nő felelőssége,hanem a tiéd. Elcsábított,na és? Nem voltál köteles belemenni és ágyba vinni,pláne nem többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!