Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy ha egy apuka otthagyja a családját egy másik nőért, a közvélemény gyakrabban a nőt (akiért otthagyja) hozza ki nagyobb bűnösnek, mint a férfit?
Figyelt kérdés
nov. 20. 15:21
11/36 anonim válasza:
Az Apák nem hagyják el a családjukat. Félrelépnek, de nem hagyják el. Amikor válásba torkollik a story, az amiatt van mert pl. lebukott és a feleség nem tudta ezt elfogadóan/megbocsátóan kezelni, hanem kirakta. Tehát, amikor egy férfi elhagyja a családját, ott legtöbbször az történik, hogy a nő küldi el, sokkal ritkább, hogy magától megy. Volt dolgom nős családos emberrel, tudom.
12/36 anonim válasza:
Azért, mert sok kérdésben a mai napig elnézőbb a társadalom zöme a férfiakkal szemben.
13/36 anonim válasza:
Egy kapcsolatban "nem lehet egyedül tangózni", így mindkét felet kell/érdemes megkérdezni, hogy mi miért is van.
15/36 anonim válasza:
Többség mindig azt írja ,hogy a feleség kirakja.Kerem szépen,engem nem raktak ki!Sőt könyörögtek ,hogy maradjak.De én elmondtam,hogy hiába maradok,ha mást szeretek.Meg egy jó évet próbálkozott az exfelesegem.Barati körben,12 éves kapcsolat,a nő menteni akarta a kapcsolatot,a haverok mégis a másik lányt választotta.Csak érdekes ,hogy mindenki csak azt hallja ,hogy a feleség /barátnő teszi ki a férfit,ezért választják a másik nőt...nem igaz!!!!
16/36 anonim válasza:
"Pedig te tehetsz az egészről."
Nem igaz. Itt bizony mind a hárman ugyanannyira hibásak voltak.
17/36 anonim válasza:
Mert az esetek hatalmas százalékában a nő az erkölcsi g.ci.
Manipulál, sz.rt kavar, tönkretesz családokat, verseng más nővel, stb.
A férj meg meg a t.ke után, de igyekszik titokban tartani, kismillió ilyen eset van.
Ha egy nő félrelép, az akar mindent az adott palitól, házát, autóját, egész életét, vagyonát.
18/36 anonim válasza:
Ugyan,hagyjuk már ezt,H a férfiak a szentek és a szegény áldozatok. Nem egy házas kollégám akart már velem kikezdeni meg flörtölgetni,és az égvilágon semmit nem tettem,csak létezem. Nem mellesleg mégcsak szingli sem vagyok. Nem szent az ilyeneknek semmi sem. Akinek a vérében van,az csalni fog. Akinek meg vannak erkölcsei meg értékei,azok nem. Tetszhet valaki attól,hogy kapcsolatban vagy,csak nem kellene a határokat feszegetni és belemenni játékokba,aminek rossz vége lesz.
19/36 anonim válasza:
#16 A szerető senkinek nem felel.
Itt a férfi volt a bűnös 99%-ban.
Max 1%-ban a feleség.Lehetett volna szebb, meg 10 évvel fiatalabb is, ugye?
20/36 anonim válasza:
7 es attol hogy lebuktàl miert lettèl hajlektalan? Ott lakhattal ahol eddig. Nincs joga kitenni. Nekem a felesegem bukott le aztan ott lakott nalam mèg 3,5 evig. Nem tehettem ki. Ő a pasijaval jart ìgy,az semmiben sem tàmogatta,csak felborìtotta az èletèt,ami most nyomorrà vàlt mint a tied
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!