Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás: Ki mennyire van meg szex nélkül, illetve mennyi ideig bírjátok nélküle, kapcsolatban és kapcsolaton kívül?
Csak és kizárólag normális válaszokat várok! Aki trollkodni akar, az most menjen máshova!
Nemet, kort is írjatok
"Aki trollkodni akar, az most menjen máshova!"
Basszus, pedig most akartam valami vicceset írni... Na mindegy, megyek máshova!
Akár maszturbálás nélkül is. Viszonylag sokáig (kb. 1-2 hónap.)
Ellenkező neművel történő érintkezés nélkül szinte bármeddig. (Persze ebbe nem tartozik bele baráti hátbaveregetés, vagy ölelés.)
Az utóbbi időben elszoktam még a puszitól is. A csóktól valahogy általában kissé undorodom - most már.
A pár másodperces/perces flörtöktől viszont kissé felüdülők. (Nyilván közvetlen ismerősökről/barátokról van szó ilyenkor.)
17 éve élek némi életet, azóta párkapcsolatban vagyok, bármeddig bírnám, eddig 1 év volt a rekord, alapból nem vagyok nagy étvágyú, így is havi 1 van ált., néha nekem ez is nyűg
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!