Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás: Ki mennyire van meg szex nélkül, illetve mennyi ideig bírjátok nélküle, kapcsolatban és kapcsolaton kívül?
Csak és kizárólag normális válaszokat várok! Aki trollkodni akar, az most menjen máshova!
Nemet, kort is írjatok
40
Sajnos nem! De koszonom az optimizmust,...az imént olvastam egy kerdesnél, hogy gyermeknemzésre is alkalmatlan vagyok ennyi idősen!
Lehet megfogadom a 38as tanácsát.
"Olykor hónapokig is nélkülöznöm kell. Rettenetesen fáj, hogy öreg koromra ez jutott"
32N
Látom nem csak én érzem magam öregnek... :)
33F
Eltelt a fiatalságom, a legértékesebb éveim nélküle. Nyilván ezek után, harmincasként sem lesz jobb, meg soha már. Rettenetesen viselem, pláne, hogy magasabb a tesztoszteronszintem, így a libidóm is. Nem, a maszti qrvára nem megoldás.
31/N
Kapcsolatban: Most jelenleg 3,5 hete nincsen szex, az ezt megelőző 1,5 hónapban meg kétszer volt összesen. Nem tudom, miért... Igazából engem nem a szex hiánya zavar, nekem egyébként teljesen jó lenne így. Az zavar, hogy nem tudom, hogy a párom miért nem szeretné.
Szinglin: Idk, 1,5 év volt a leghosszabb időszak, amíg nem volt semmi. Bírtam volna tovább is, nem azért feküdtem le valakivel, mert konkrétan a szex hiányzott, hanem mert úgy adódott és kifejezetten vele szerettem volna akkor.
24/L
Kapcsolaton kívül: maszti
Kapcsolatban a partnertől is függ. Exemmel heti 1 is sok volt, mert nem volt a helyzet magaslatán, és engem okolt a saját sikertelensége miatt.
A jelenlegi barátommal (6 éve élünk együtt) naponta kétnaponta szeretkezünk, mert kívánjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!