Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közvélemény kutatás: Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvélemény kutatás: Ki mennyire van meg szex nélkül, illetve mennyi ideig bírjátok nélküle, kapcsolatban és kapcsolaton kívül?

Figyelt kérdés

Csak és kizárólag normális válaszokat várok! Aki trollkodni akar, az most menjen máshova!

Nemet, kort is írjatok

2022. aug. 21. 19:50
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
20%

Hát, ha 2 hétig nincs szex a párommal úgy, hogy van rá lehetőség, akkor erősen elkezdek gondolkozni a szakításon.

Egyébként kb. 16 éves korom óta egyhuzamban másfél hónap volt a leghosszabb szexmentes időszak.

2022. aug. 21. 20:10
 12/47 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem tudok elleni nélküle, hanem azt, hogy sajnos frusztrált vagyok már nagyon egy idő után. És van hogy túl sokat nyúlok magamhoz, de igazából már ez se segít olyankor.
2022. aug. 21. 20:11
 13/47 anonim ***** válasza:
87%

Kapcsolaton kívül bármeddig. A rekordom ilyen téren 5 év, de most is több, mint 3 évnél tartok már.

Kapcsolaton belül, ha már együtt élünk, akkor örülnék a napi 1-nek, de ha nem élünk együtt, akkor legalább a heti 1-nek. 40N

2022. aug. 21. 20:14
 14/47 anonim ***** válasza:
90%
Aki normálisan kitudja elégíteni magát, annak nem feltétlenül van szükségre szexre. Csak sokan ilyen téren nagyon bénák és azt hiszik, hogyha "beverik" valahová, akkor aztán az mekkora "eksztázis".
2022. aug. 21. 20:15
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat nélkül bármeddig.

Kapcsolatban fogalmam sincs. Szerintem 1 hét után már biztos hiányozna. De azt nem tudom értelmezni, hogy meddig "bírom". Mit jelent nem bírni? Megerőszakolom a párom, vagy mi?🤣

40N

2022. aug. 21. 20:16
 16/47 anonim ***** válasza:
33 éves férfi vagyok, lassan 2 éve nem volt. Ez toronymagasan a leghosszabb idő nélküle, előtte max 2-3 hónap lehetett. Megvagyok egyébként nélküle.
2022. aug. 21. 20:17
 17/47 anonim ***** válasza:
29%

Nálam együtt van a kettő.

Azaz nem csak szexhiány, hanem maga az érintés stb azaz egy férfi hiánya talán 1 év mulva kezd mentális zavarokat okozni nálam.(a maszti valoban nem segit már ilyenkor.)

2022. aug. 21. 20:21
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 2 éve szexeltem utoljára. Van, amikor frusztrált vagyok és vágyom a szexre és az intimitásra, de az önkielégítés megoldja. Ha szerelmes lennék és lenne kapcsolatom, egy hét után biztos kaparnám a falat de így nem hiányzik annyira. Nem vagyok túl motivált ahhoz, hogy csak a szex miatt keressek valakit mert az 90%-ban úgyis pocsék.

25/n

2022. aug. 21. 20:42
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Leghosszabb idő, amit szex nélkül töltöttem kb fél év volt. Eléggé fontos volt számomra mindig is. Mostanában kezdem azt érezni, hogy elvagyok nélküle és kb heti egyel elvagyok, de ha ritkábban lenne se zavarna.

Szerintem azért lehet, mert brutál leterhelt időszakom van munkában+kicsi gyerek. Szerintem ha kissé magamra találok, visszatér a libidóm is.

36N

2022. aug. 21. 20:45
 20/47 anonim ***** válasza:
92%
Bármeddig. Nem is értem, hogy miért okoz frusztrációt a hiánya.
2022. aug. 21. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!